Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,500
Ynt: Satılık - Dört Mevsim 3 Kişilik Çadır

çadır bende duruyor garaja bakayım talipseniz özelden adres bilgilerini görüşelim cezmi bey

Etiketler

cadirlar eger dort mevsim ise ruzgar tutusleri iyi duruyor.

Hayırlı Satışlar.

Bende 2009'da aynısını forumdan birinden almıştım. O zamanlar 8 yaşında olan yeğenime hediye etmiştim.
Çadırın bir benzerini doğa yürüyüşlerini ve kamplarını beraber yaptığımız arkadaşım Ömer Adil'de kullanmakta.

Erkan beyin yazdığı gibi belirgin bir firma - marka ismi yok ama çok extrem olmayan koşullarda çok rahat bir kamp yapmanızı sağlar.

kolay taşıyıp kolay kullanabileceğim bir çadır arıyorum ,görüntüsü güzel ama ben eşim 13 yaş kız ve3 yaş oğlanla sığabilirmiyiz merak ediyorum ve de ihtiyaç duyuyorum geçen sene çadırımı emanet bıraktığım kampta yan yattı çamura battı rüzgar parçaladı ...gitti dediler.biraz daha bilgi alsam çadır hakkında sakıncası yoksa, mesela kaça kaç

murat kardeş aynen dediğiniz gibi haklısınız çok eksterm şartlar dışında kendimde aynı çadırı kulanıyorum.

haşmet bey tam ölçü olarak ne bilmiyorumda çift kişilk şişme yataklardan içine koyuncayanda 40 cm daha bşluk kalıyor heralda oda 220 boy olsa ende 190 -200 iç ölçü olarak gelir ön balkon kısmına çanta malzemeleri koyup mutfak gibide kulanılıyor.

Erkan Bey cevapladığınız için teşekkür ederim,ben ilgileniyorum,sizin forumda daha başka konularınızı da denk geldikçe okudum,ben özel sektörde gıda pazarlamasında çalışıyorum birde muğlada ikamet etmekteyim malum turizm memleketi ancak benim tatil imkanım kısıtlı hafta sonu birgün tatil onu ben uzatmak için cumartesi akşamınıda katmaya çalışıyorum bu çadırda zaten 4 kişi yatılmaz bir tane daha almak lazım kapalı römorkum var ona araçüstü çadır yaptırıcam onu da inceliyorum,sizden ricam bana biraz daha düşünme zamanı

Forumda dolaşırken denk geldim.
Cadır cok şık duruyor ben begendim.Şayet ihtiyacım olsaydı hiç kacırmazdım.
Alanada satanada hayırlı olsun.

haşmet' Alıntı:
Erkan Bey cevapladığınız için teşekkür ederim,ben ilgileniyorum,sizin forumda daha başka konularınızı da denk geldikçe okudum,ben özel sektörde gıda pazarlamasında çalışıyorum birde muğlada ikamet etmekteyim malum turizm memleketi ancak benim tatil imkanım kısıtlı hafta sonu birgün tatil onu ben uzatmak için cumartesi akşamınıda katmaya çalışıyorum bu çadırda zaten 4 kişi yatılmaz bir tane daha almak lazım kapalı römorkum var ona araçüstü çadır yaptırıcam onu da inceliyorum,sizden ricam bana biraz daha düşünme zamanı

Düşünme zamanı bitti mi.?

;D

alıyorum.telefon numaranızı yazınız ödemeyi konuşalım,yada benim numaram 532 351 91 88

Erkan Bey cevap vermediniz haber bekliyorum sizden

haşmet bey özelden mesai attım ulaşmadı heralde tekrar gönderiyorum mesajlarınıza bakarmısınız

Erkan Bey, tekrardan çok teşekkür ederim çok güzel bir çadır,öncelikle sizinle tanıştığım için ve ikincisi çadırda hoşuma gittiği için çok mutluyum saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.