Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eray78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,174

eray78

Kamp I
Yer
KARABÜK
Merabalar arkadaş bildiğiniz üzere artık mke de hurda araç yok ben burdan aracı almış ama yaptıramamış araçlar arıyorum kendim toplamak için seri 3 lerden de olabilir karabükte yaşıyorum bilgisi olan bilgi verirse sevinirim hayırlı günler gezenbilenlere :smiley:

Ynt: Satılık Defender Lazım Fiyatı Makul

Malum siteye baktınız mı bilmiyorum. Bir süredir benim de izlediğim 2 araç var:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acil-satilik-160323082/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-az-bulunan-bir-arac-133734607/detay

ikinci araç ankara daki dizel. Ama baya kaporta işi var. kolay gelsin...

baktım hocam ankaradı aracınızın baya baya bir koporta işi var bende bu yüzden aramadım sizi aslında birazdaha düzgün olsaydı olabilirdi hayırlısı deyelim ilginiz için genede teşekkürler :smiley:

valla hocam bende bakıyorum kendim toparlayacam aracı zamanımı geçircem onunla kendi emeğimi ortaya çıkarcam ole bişi arıyorum hepimiz içinde hayırlısı bakalım birde kırıkkale de varmı tenteli kapalı kasa filan biliyormusunuz acaba :smiley:

Selamlar
Bende bakiniyorum 3 4 aydır serieslere eli ayağı düzgün araçlar 8 10 bin arası. İsparta da vardı bi araç series 2 bakana kadar satıldı. Takibe devam. Antalya da askeriye çıkması defender satan bir kişiyle konuşmuştum. Fiyatlar makul düzeyde. Faydası olur mu bilmem ama Telefonu 5423920783

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eray aracı toplarken mümkün olduğu kadar resimle buraya koy.
Bakarsın buradan birine nasip olur gözüyle gördüğü yenilenmiş arabayı almak.

merabalar valla araç bula bilsem toplarken her karesinin resimlerini çekecem ama daha bi defender yada serii 3 bulamadık acaba takoser de varmıdır ki? yada ankara bilgisi olan varsa burda paylaşırsada sevinirim herkese bol bol arayışlar :smiley:

sezgin kardeş valla antalya bana çok uzak yakınlarda olsa gider bakardım da araç+nakliye baya tuzluya kaçar yılmadan devam bakalım nasibimizi nerede bulacaz hayırlısı olur inşallah :smiley:

meraba iyi günler benim bi aracım var askeriyeden alınma tenteliydi sonradan orjinal bi biçimde kapattırdım binme nasip olmadan tekrar bi toplayayım die düşündüm fakat toplayamadım aslında toplayamadım degilde sanayideki ustalardan bıktım almayı düşünürsen konuşabiliriz 2.5 dizel 1992 model pick up olanlardan bayada bi malzeme aldım onlarıda verebilirim yanında iyi günler

İLANIM YOK ALDIĞIM MALZEMELER VEYA YAPTIRDIGIM EXTREME DODİK TAKIMI KAPUT SİSİRME İKİ KAPI SIFIR SACI DEĞİŞTİRİLMİŞTİR SNORKEL BORU TİPİ OFFROAD TAMPON ROLL BAR HEPSİ YAPTIRILMIŞTIR BOYASI TEMİZLENMİŞTİR ŞUAN ALİMİNYUM ÜZERİNDE BOYA YADA MACUN YOK

Fdd kardeşim acaba fiyat nedir bilsek bizde ona göre bi hesap kitap yapıp virüse bulaşsak :smiley:) yaza bakım kışa çamur dere gezzek :smiley:

18.000 tl fiyat istiyorum düşünüreniz görüşebiliriz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR