Merabalar arkadaş bildiğiniz üzere artık mke de hurda araç yok ben burdan aracı almış ama yaptıramamış araçlar arıyorum kendim toplamak için seri 3 lerden de olabilir karabükte yaşıyorum bilgisi olan bilgi verirse sevinirim hayırlı günler gezenbilenlere
baktım hocam ankaradı aracınızın baya baya bir koporta işi var bende bu yüzden aramadım sizi aslında birazdaha düzgün olsaydı olabilirdi hayırlısı deyelim ilginiz için genede teşekkürler
valla hocam bende bakıyorum kendim toparlayacam aracı zamanımı geçircem onunla kendi emeğimi ortaya çıkarcam ole bişi arıyorum hepimiz içinde hayırlısı bakalım birde kırıkkale de varmı tenteli kapalı kasa filan biliyormusunuz acaba
Selamlar
Bende bakiniyorum 3 4 aydır serieslere eli ayağı düzgün araçlar 8 10 bin arası. İsparta da vardı bi araç series 2 bakana kadar satıldı. Takibe devam. Antalya da askeriye çıkması defender satan bir kişiyle konuşmuştum. Fiyatlar makul düzeyde. Faydası olur mu bilmem ama Telefonu 5423920783
HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merabalar valla araç bula bilsem toplarken her karesinin resimlerini çekecem ama daha bi defender yada serii 3 bulamadık acaba takoser de varmıdır ki? yada ankara bilgisi olan varsa burda paylaşırsada sevinirim herkese bol bol arayışlar
sezgin kardeş valla antalya bana çok uzak yakınlarda olsa gider bakardım da araç+nakliye baya tuzluya kaçar yılmadan devam bakalım nasibimizi nerede bulacaz hayırlısı olur inşallah
meraba iyi günler benim bi aracım var askeriyeden alınma tenteliydi sonradan orjinal bi biçimde kapattırdım binme nasip olmadan tekrar bi toplayayım die düşündüm fakat toplayamadım aslında toplayamadım degilde sanayideki ustalardan bıktım almayı düşünürsen konuşabiliriz 2.5 dizel 1992 model pick up olanlardan bayada bi malzeme aldım onlarıda verebilirim yanında iyi günler