Satılık CJ6 İçin Arazi Şanzumanıyla Beraber SR4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EM5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,509

Etiketler
Ynt: Satılık CJ6 İçin Arazi Şanzumanıyla Beraber SR4

...

SDC10051.jpg

sr-4ler pek tutulmuyor diyorlar sizce nasıl bir şanzıman acaba?

merhabalar hayırlı satışlar orjinal sorunsuz 3 ileri cj şanzımanı ve arazisi ile komple takas olurmu olursa arasındakı fiyat farrkı ne olur cevap alabilirmiyim ilginize teşekkür ederim.

sr4 kesinlikle kötü bi şanzuman deyildir ben cj 6 da 41 11 ayna maruti 35 inç lastikle kullanıyoyorum ama zayıf bi şanzuman oldugunu söylüyolar çok zorlamata gelmez bende daha kırılmadı inşallahda kırılmaz
dahaçok asvalt performansı metediliyo ama ben hertürlü araziye koşacam bakalım ne olacak

emre bey daha önce ilanınızla ilgili yazmıştım ama cevap alamadım orjinal sorunsuz cj5 şanzıman ve arazisi ile takas olurmu olursa arasındaki fiyat farkını ögrenebilirmiyim teşekkür ederim.hayırlı satışlar.

Emre Bey sadece arazi şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? Fiyat ne olur?
teşekkürler

CJ7V8' Alıntı:
Emre Bey sadece arazi şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? Fiyat ne olur?
teşekkürler
Tabi ayırabilirim ... sadece arazi şanzımanı 400 TL olur ... saygılar

emre bey herhalde ilanınızla ilgilenmiyosanız ilanı kaldırın pek sorulan teklıflere cevap vermek istemiyosunuz galiba en azından olumlu veya olumsuz cevap yazarsanız seviniri msaygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR