segi başka birşey dileklerin için teşekkür ederimakın61' Alıntı:abi satmaktan vazgeçtiğine sevindim severek izlediğim bir araç, pardon çingene.
bu arada yukarıdaki yazını değme edebiyatçılar görmesin alır kuple kuple kitaplarına koyarlar....
ihtiyaçtan değil zaman ayıramıyorum gözümün önünde eskiyor birde eşim hamile kullanmak istiyor çarşı pazara giderken. o nedenle korkuyordum biraz kaldırımdan çıkıp inerken felan birşey olmasın diye.burak_cj' Alıntı:abi satıştan kaldırdığına bende çok sevindim, bir ihtiyaç durumu olmadıktan sonra satılıcak araç değil gerçekten... bu arada iç döşemelerinin güzelliği kısmına da katılıyorum
kürşat cım senin paran olmasına gerek yok istiyorum de senindir. ayrıca garaj ile anlaştım çingeneyi boya ve ufak bir revizyondan sonra bebeğim doğana kadar branda altında kapalı garajda bekleyecek.Tempus' Alıntı:Benim cebimde para olduğunda satışa çıksın daha iyi
xkirpix' Alıntı:kürşat cım senin paran olmasına gerek yok istiyorum de senindir. ayrıca garaj ile anlaştım çingeneyi boya ve ufak bir revizyondan sonra bebeğim doğana kadar branda altında kapalı garajda bekleyecek.
geldi 3 aylık oldu adınıda Kılıçali koydukakın61' Alıntı:abi bebek ne alemde gelmedimi daha ?
merhabalartaykurt' Alıntı:merhaba ilk olarak bend 72 model bi wagoneer kullanıcısı olarak aracınızla aranızda geçen diaoluğu çok bğendiğimi söylemek isterim....bende wagoneerimden bi türlü vazgeçemiyorum elimden geldiğince 1 yaşındaki oğluma saklamayı düşünüyorum..
akın61' Alıntı:abi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.... sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür yaşar inşallah, adı da cevvalmiş
bende beykozun akbaba köyünde oturuyorum bir yıl kadar çalışmadan evde oturacağım için ne zaman sıkıntım yok nezaman isterseniz buyurun beklerimtaykurt' Alıntı:Merhaba mesut bey ben idealtepede oturuyorum..uygun bi tarihte görüşmek tanışmak isterim..