Satılık 2004 Cherokee 2,8 CRD Renegade

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ...HadrieL... Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,618

...HadrieL...

My life , my rules.
Yer
Kocaeli/Değirmendere
Web
www.facebook.com

Etiketler
Ynt: Satılık 2004 Cherokee 2,8 CRD Renegade

Selamlar

Aracınızı sattınız mı ? Uygunsanız 2.8 crd ile ilgili sizden bilgi almak isterim..

Trakyada normal yolarda kullanılacak bir arazi aracı bakıyorum. Eşim kullanacak.. Yaşlı anne ve babanın bakımını yapıyor ve arazide besledigimiz kopekler var (100 civarı).. Bu iş için 2.8 crd onerir misiniz ? Bize fazla sorun cıkarmayacak yuruyen , masrafı aşırı olmayan bir arazi aracı lazım.. tecrubeleriniz ve cevrenizden edindiginiz bilgiler ne soyluyor bu konuda ? Paylaşırsanız memnun olurum.

Net konuşmak gerekirse biz offroad için aldık bu aracı bakımını - yükseltmesini yaptık araçta delici sisler yayıcı sisler komple alt korumalar zaten mevcut yukseltme olarakta old man emu markasının 2'' yukseltmesını koyduk. Fakat kullandıktan sonra anladık ki bu araç Amerikada ki çiftlik vs bu tarz yerlerde gezen bayanlar için üretilmiş. Aradığınız araç bu araç emin olabilirsiniz.

Motorda sıkıntısı yok 2,8 crdlerin yakıt yola ve kullanıma gore 40 55 krs arası sehır ıcı 30 35 krs arası uzun yolda degısıyor. Sanzıman cok guclu ozellıkle low modunda cıdden torku fazlasıyla hıssedıyorsunuz. Part tıme 4 ceker moduna aldıgınızda yagmurlu havada asfaltta 140 150 rahatlıkla gıdılıyor guven hıssı verıyor. Fakat Ön taraf salıncaklı oldugundan offroad yapılmıyor. Eğer offroad degılde sadece dedıgınız gıbı kullanılacaksa bu aracı kesınlıkle onerırım ama offroad yapıcam dersenız onermem yoksa offroad harıcınde her turlu stabılıze yol camurlu yol karlı yolda sürüş mukemmel. Bize uygun cıkmadı bız satıyoruz daha eskı daha rahat parcalayacagımız bır arac alıcaz.

Bilgi için tesekkur ederim. Siz kaça satıryorsunuz? Bakım ve işletme maliyetleri agırmıdır 2.8 in ? Yani bahsettigim sekide hafif kullanımda cok sorun ve arıza cıkarır mı ? Arazi aracı şans işi biraz da sanırım. Arkadaşımda disco tdi var sık sık tamiricide.. eski Grand cherooke li 2.7 li arkadaşım ise tamirci yuzu gormedi..

Butcemize işletme maliyetlerine ve mazot sarfiyatına gore secmek durumundayız. 2 yaşlı ve 100 civarında sahipsiz kopek bu aracın tekerine bakacak işin dogrusu

Şu an fiyat 45 lira tabiki pazarlık sünnettir gelirsiniz aracı gösterirsiniz bir sorun bulunursa ben yorum yapmıcam daha cunku offroadda kullanıcagımız ıcın tum bakımlarını hazırlıgını yaptık fakat uygun olmadıgını anlayınca kullanmadık ve 1 senedır daha 1 kere masraf cıkarmadı sızın dedıgınız kullanımda da cıkaracagını sanmıyorum. Yagını suyunu eksık etmeyın yeter baska bişe istemez hafıf kullanımda mazot gıderınıde dıger msjda yazdım. İlanda telefon numarası var eger dusunursenız ararsınız Mert benım kuzenım bırlıkte kullanıyoruz aracı gezenbilirden arıyorum kuzenınız yonlendırdı dersenız daha rahat konusursunuz :smiley:

Kerem bey,

takas düşünür müsünüz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-off-road-donanimli-lpg-li-takasli-103945026/detay

teşekkürler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.