Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senator Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,456
S

senator

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba
daha önceden 2004 2.0 grand vitara kullandım ve de inanılmaz memnundum aslında
lakin motor gücü tam olarak istediğim seviyede değildi rampalarda çok bayılıyordu 2.5 v6 yı bu sebeple tercih ediyorum
yanılmıyorsam bildiğim kadarıyla 2.0 ile 2.5 arasında yakıt olarak pek bir fark yok
iç tasarım tamam 2.0 larda çok daha başarılı ama sadece iç tasarım ve yaş içinde hemde daha cansız bir motor içinde o kadar fiyat farkı vermek işime gelmiyor
aslında herkesin aradığı gibi temiz bir araba arıyorum
emekli bir amcanın arabası olabilir mesela :smiley:
çok yorulmuş gerçekten hakkıyla kullanılmış bir araba aramıyorum
biliyorum buradakilerin çoğu öyle ama eşinizde dostunuzda mahallenizde işyerinizde vs olabilir diye açtım konuyu
satmak isteyen var ise lütfen bana ulaşsın
herkese iyi günler

Etiketler
Ynt: Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum

Erkan Kardeşim 2.5 grand vitaralar da 1998-2000 model arası olanlar genellikle 144 beygir gücündedirler.2001 modelden sonra ön görünümlerinde ızgara,sis farı,ızgara çıtası gibi bazı parçaları makyajlanmış olanlar ise 175 beygir gücündedirler.Tercihinizi yaparken bu durumu da göz önüne almanızı tavsiye ederim.Ben iki yıldan fazla süreyle 1999 2.5 grand vitara kullandım.Bunun yakıtı gayet iyiydi(ortalama 12-13lt lpg/100 km).Aracın motorunu 300.000km civarında yenilettim ve bu yılbaşında aracı bir arkadaş aldı.O da memnun ancak bagaj lpg tankı nedeniyle daraldığı için değiştirmek istiyor.İlgilenirsen malum sitede ilan numarası 155677473'dur.İlanda ne yazıyorsa doğrudur.Gerisi sizin bileceğiniz iştir.Seçiminizin size hayırlı olmasını dilerim.

cevap için çok teşekkür ederim
sizin bahsettiğiniz gibi 2001 sonrası araç bulmak neredeyse imkansız galiba
siz yazdıktan sonra dikkatle incelememe rağmen 2001 sonrası 2.5 gv bile bulamadım :smiley:
o yüzden de yazdığınız farkları göremedim
ama aradaki güç farkı çok fazlaymış bence ve bulunsa canavar bir araç olacağını düşünüyorum

Erkan Kardeşim bunu yazmak hoşuma gitmese de sadece malum sitede bir tane buldum.İlan numarası 169454188.Bu araç bahsettiğim 175 hplik araç olmalıdır.Ön görünümünde tamponu,ızgarası, sis farı yuvaları ve kromajı farklıdır.Aslında jantlarının da 2004-2005 grand vitaralar gibi olması gerekir ancak üzerindeki jant orijinal değil.
Öte yandan bir de beygir gücünün 175 olduğunu yazan 169416916 ilan nolu aracın sahibini tanıyorum.Bu araçta gerekli modifikasyonlar yapılıdır.
Her ikisine de bir göz atmanızı öneririm.Size kolay gelsin.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim ilk ilani antalyada olmasina ragmen gormeye bile gitmedim galeride olmasi ic dosemelerinin tuhaf ve pis goruntusu nedense hic cekmedi beni
2. İlani ise aslinda cok begeniyorum ama neden bir arac bu denli ozenle yapilip satilir anlayamiyorum
sanki offroad yapilmis ama yapilmadi deniyormus gibi geliyor hep bana
siz taniyorum dediniz bilginiz varsa ve rakamda anlasabilirsek araca diyecek hic birsey yok gibi duruyor
Hayalimdeki araci yapmis aslinda :smiley:

2. İlanin tramerde 3 adet kazasi var ve bir tanesi 11,556 tl :( bu da olmadi anlasilan

Erkan Kardeşim birinci araç o sitede 175 hp özelliklerine uyması açısından tek örnek olduğu için bakmanızı önermiştim.Yoksa aracın farlarının görüntüsü,iç döşemeleri ve jantları benim de hoşuma gitmedi.İkinci aracın sahibini üyesi olduğum Suzuki sitesinden bir tanıyorum. Daha önce doğuda görev yapıyordu şimdi İstanbul'a geldi ve satıyor.Bu aracı modifiye eden de yine aynı siteden ve bu işi profesyonelce yapan birisi.Hoşunuza gitmesi normaldir.Ancak o kadar hasar varsa söylenecek fazla bir şey yok.Bu arada bu yaşa gelen Suzuki araçlarda ileriye yönelik otomatik şanzıman arızalarının oldukça pahalı maliyetler çıkarması göz önüne alındığında manuel araç satın almak bence daha iyi bir seçenektir.Ayrıca yakıt ekonomisi de cabasıdır.
Grand Vitara I kasa diye tabir ettiğimiz 1998-2005 arası olan araçların şu an en yenisi 10 yaşında.Haliyle ufak tefek sorunlarının olması normaldir.Bence siz bu kasada hangi motoru seçmek konusunda karara varmadan önce suzuki sitesine üye olunuz.Hatta orada benim yazdığım grand vitara 2.5 motor yapımı başlıklı yazımı ve farklı motorlara sahip grand vitarası olanların yazılarını da inceleyiniz.Motor seçimi konusunda son kararınızı verdikten sonra seçim konusunda ben elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.Size kolay gelsin.

Hocam, özelden ulaşmak istedim ama sanırım üyelik kıdemim yetmiyor özel mesaj için. Bahsettiğiniz Suzuki sitesi hangisidir acaba? Ben de Vitara JLX arayışındayım ama epey bi karmaşa yaşamaktayım.

Bu siteye ik yıldır üyeyim.Başka sitelerin isminin verilmesinin yasak olup olmadığını bilmiyorum.Benim üyesi olduğum diğer sitenin adı Suzuki 4x4 Türkiye'dir.Gönlünüze göre bir Suzuki bulmanızı dilerim.

Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve yardımınız için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri