Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lazoğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,965

Etiketler
Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

bu arada ,bütün bakımları zamanında yapılmıştır ve kayıtları mevcuttur , buji kabloları , v kayışları, z rotları gibi peryodik değişmesi gerekenler orjinalleri ile ( dubai den getirtilmişti) değişmişti ,şanzıman yağları ana ve arazi, hidrolik yağı diferansiyel yağları ( en iyisiyle çok pahalıya mal olsa bile normal yağlara göre ) radyatör temizlenip saf toyota antifrizi ile , ön kovanların orjinal gresleri ile ,yani aklınıza gelebilecek bütün bakımları fazlasıyla,, zamanla değişmesi iyi olabilir düşüncesiyle kayıştır buji kablosu vb.( eskileri sağlam şekilde mevcuttur)
Yani alacak arkadaş hiçbir masraf yapmayacak kesinlikle ,,kontağa basıp istediği yere gidecek 4000 km sonra yağ değiştirecek ( mobil 10/40)

Benim araca bakım konusunda bukadar titiz olmamın nedeni aracı çok sevmemin dışında ,,,,ben çoğunlukla uzak yüksek ormanlara ava giderken tek araç olarak giderim başka araç çok nadiren olur , arac arıza yapar veya herhangibir nedenle oralarda kalırsam tam bir perişanlık olur ki vx80 hiç yolda dağda karda çamurda bırakmadı

aracım gezenbilir ailesinden bir arkadaşımız tarafından alınmıştır

Merhaba arkadaşlar.
Aracı ben aldım. Daha önce '96 HILUX 2.8D kullanıyordum. Artık VX80'im le dağlarda yol almaya devam edeceğim ;)

LPG ile şehir içi 300km yol alabildim. 150TL ye dolan 75 lik tüp ancak 64-65 lt gaz alabildi.
Ortalama 50krş yaktı diyebilirim. Hilux ile kıyasladığımda 10krş luk bir fark sözkonusu. (Şehir İçi)

Araç Hilux dan sonra konfor olarak çok iyi geldi :smiley:

Bu hafta sonu uzun yoldaki ölçümümü de ilgilenen arkadaşlar için buradan paylaşacağım...

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun tekrardan...

Alana da satana da hayırlı olsun..

Cumhur bey Hilux tan sonra vx80 sizi çok rahat ettirecek..Bu konforu başka bir araçta bulamayacaksınız..

yakıt ölçümünüzü yapınca paylaşmanızı bekleriz..

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Bu hafta sonu uzun yoldaki ölçümümü de ilgilenen arkadaşlar için buradan paylaşacağım...
Uzun yol ölçümü ile de ilgilenirim ama ileride satacak olursanız da ilgileniriz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR