Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lazoğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,967
Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

cumhur hayırlı olsun hılux u naptın sattınmı ?

Etiketler

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
@İsmail Bey, kesinlikle konforu mükemmel. Araçtan his ses gelmemesi bile yeterli bir konfor :smiley: Hanım ve çocuklar bayıldı. Araç çok güzel bir araç... Kesinlikle iyi bir karar verdim.
Yakıt ölçümüm şu şekilde gerçekleşti arkadaşlar;
İlk başta söylediğim gibi ortalama 50krş şehir içi yakmıştı.

Hafta sonu gelmeden aldığım 2. gazda yine Aygaz olmuştu. Fakat bu sefer Ank. şehir içi + Ank. çevre yolu kullanımı ile 46 krş gibi bir değer gösterdi. Tabiki burada benim sakin kullanmam da fark ettirmiş olabilir.
Hafta sonu Samsun ve Samsundan Vezirköprü Kunduz Ormanları Offroad oyunlarına katıldım. (yarışmadım :smiley: benim olayım genelde kampdır.)

Giderken Ankara-Samsun arasında 110 altına düşürmeden, çoğu düz geniş yollarda(Ankara Çevre Yolu, Sungurlu-Çorum, Çorum-Merzifon gibi) 120-140 arası hızlarda kullandım. 40 krş yaktı.

Vezirköprü Kunduz ormanlarında dağda çok fazla gezdim. Çocuklar ile geyik üretme çiftliğini gezdik. Sunroof tan kafalarını çıkarıp dışarıyı izlemeye bayıldılar ormanın içinde gezip durduk :smiley: Yarışlarda Rescue olarak görev verdiler :smiley: nedeni belli sanırım...
yaklaşık 55 krş yakmışım...

Vezirköprü-Ankara arasında çoğu zaman 110 altına düşmeden bazen 140 larda geldim... Henüz son aldığım LPG bitmedi fakat yanıp sönmeye başladı. Ölçümlerimde cihazın uyarı vermesini baz aldım. Uyarı itibari ile Vezirköprü-Ankara arasında ki değerimi de tekrar sizlerle paylaşacağım...

@nrş, ilginiz için teşekkürler.

@Bülent bey, gerçekten takip edilecek araçlar... bende takip ettim ve denk gelince düşünmedim bile ;)

@karakeçi67, teşekkürler. Amin cümlemize....

@apollo7474, teşekkürler.

@Oktay, benim hilux'u; Sabit beyin, yine Hilux sahibi bir arkadaşı aldı... Nedenini tahmin etmek güç değil :smiley: Benim aracım gerçekten çok temizdi. Kendi hilux unu sattı ya da satmak üzeredir. :smiley:

@İsmail bey, aracımın bagaj kısmına Drawers yapıyorum. ARB'nin, ORS'nin örneklerine bakıp. Kendimce farklı bir kaç özellik eklemeye çalışayarak Plywood dan bir prototip çıkarıyorum. Prototip diyorum çünkü yapmaya başladıktan sonra alt kısımları hafif olsun diye Alüminyum Levhadan büküm ve kesim yaptırarak yaptırmayı planlıyorum. Plywood ile sadece ölçülendirme ve yerinde artı ve eksilerini görebilmek adına yapıyorum. Malum bir iş tamamlandığında bile ihtiyaçlar değişiyor ya da o anda öngöremediğimiz alternatifler olabiliyor :smiley: Bunu sizinle neden paylaştım:smiley: Fikir alışverişi yapabileceğimizi düşündüğüm için... Sizin bu konuda bir çalışmanız olmuşmuydu? Yada düşündünüz mü? Ben araçta arka koltuklar tek seviye yatırdığımda bagaj (box üstü) ve koltuklara kadar plywood üzerinde yaklaşık 190x150 cm lik bir düz zemin elde edebiliyorum. Bu ölçülerde hanım ve 2 çocuk ile araç içinde uyuyabilmeyi planlıyorum. Bu konuda ki fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim... :smiley:

Cumhur bey merhaba,

Aracınızı zevkine vararak ailenizle beraber kullanmak nasip olur inşallah.Bu konuda yazdıklarınıza katılıyorum.

Ölçümler aşagı yukarı bir fikir veriyor.Bugünün koşullarında LPG ile.

şehirler arası ortalama hızla 400 krş gibi , şehir içi-dag,orman gibi farklı ortamlarda ise 550 krş gibi yakıyor.
Arazide ise ölçüm yapılmaz...hatadır çünkü.

Bagaj konusunda ben sade haliyle kullandım.Sadece arkadaki 2 tekli koltugu söktüm.
Drawers yapma konusunda sanırım Toyotacı arkadaşlardan birçogu yaptırdı.Antalya ekibinden de yardım isteyebilirsin.
Ahmet beyle bir irtibata geçebilirsin.

mdr' Alıntı:
Arazide ise ölçüm yapılmaz...hatadır çünkü.

Evet buna kesin katılıyorum . Bir TOYOTA'n varsa normal yolda giderken suya ,dağa ,taşa sapıyorsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri