satilik 1977 model cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bayraktar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,776

bayraktar

Ana Kamp
Yer
Ünye/Ordu
merhaba arkadaslar ben bu sayfada yeniyim nasli nereye mesaj yazacami bilmiyorum site bana cok karisik geldi kusura bakmayin sözün kisasi benim 1977 model cj5 var ve ben bu araci 13 yildan beri kulaniyorum iki yil önce arac konpile söküldü kaporta yenilendi iki ön camurluklari cj7 camurluklari takildi metalik boyandi patlican moru oldu araca bestof süper cadir almanyadan getirdim toprak rengi orjinanline sayip kalarak toplamaya calistim fakat yurt disinda oldum icin satmak istiyorum tok saticiyim fiyatini bulusam satacagim ayri zamanda aracima cok düskün oldum icin aracin otomatik sanzumanini bile getirdim arazi sanzumaniyla birlikte isteyene vereceyim fakat vakit nedeniyle takamadim daha yazilacak cok seyleri var bana türkiyede sabit telefonlarinizi verrirseniz sizi arayabilirim veya msn.bildirirseniz resimleri size gönderebilirim ilginize tesekürler erdalbayraktar@hotmail.de hoscakalin

74139_484680607280_528592280_5432412_1751199_n.jpg

12092009076.jpg

Etiketler

Ynt: satilik 1977 model cj5

merhaba arkadaslar ben yeni oldum icin nereye nasil yazacami bilmedim icin kusura bakmayin bana biraz karisik geliyor sayfa fiyat sormussunuz yer sormossunuz bu tür araclarin fiyatini koymak okadar kolay deyil aracin fiyati 15,bin yanliz otomatik sanzumani haric onu birlikte isteyen olursa 18,bin ilginize tesekkürler hoscakalin

jose andrio silva' Alıntı:
ben satamadım 10 milyra sen nasıl satcan baktar efeendi cok pahalı vs alınmaz onu alcama jeepcheeroke alırım daha iyi olur bence hem model yuksek

Her araç sahibinindir. Ve istediği fiyatı vermekte özgürdür...
Bence bu yorumunuz çok anlamsız...

arkadasim ben fiyatini bulursam satarim acelem yok ama yazdiklarinda bence sacma bana göre senin aracin ne oldunu bilmiyorum fakat tuzlaysa sende cok istemissin bana göre

merhaba arkadasim sinan mutlu kardesim ben almanyada yasiyorum telefonum 00496104971671 ama sen bana türkiyede sabit telefonunu verirsen benseni arayabilirim bedava ben ararsam

Herkes istediği fiyatı verir buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur arkadaşlar! bütçesi uyan alır uymayanada hayırlı satışlar demek düşer

Bayraktar arkadaş fiyat olarak 20.000 tl. de yazabilir saygı duymak lazım uyan alır uymayan almaz
anlamsız yorumlar yaparak kırıcı olmayalım

tesekür arkadaslar beni savundunuz icin neyse bence cj5 fiyati hic önemli deyil yeterki onun direksiyonuna oturup özgürce dag bayir gezebilmek ama dedim gibi vakitsislikten ben onu bile yapamiyorum türkiyede yasamanin kiymetini bilin tesekkürler herkese selamlar sevgiler hoscakalin

tesekür ederim ilker arkadasim ben ünye ekikizilcakese köyünden erdal bayraktar bende jipi fatsa sanayide taplattim isallah türkiyeye geldimde tanismak nasip olur görüsürüz

bencede cook pahalı lada nıva fln daha iyi bence bıde bunun aynısı daha 1 ay olmadı antalya eskı sanayıde arkadasın yan dukkanda satıldı 11.500e cokta temızdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR