[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,947
Alana satana hayırlı olsun...
Böyle bir aracın bu fiyata bu kadar beklemesine şaşmıştım zaten.
İki gün sonra aynı yere Nissan Patrol GQY60 ARIYORUM diye başlık açılır benden demesi :D :D :D :D

Etiketler

ict3055' Alıntı:
Alana satana hayırlı olsun...
Böyle bir aracın bu fiyata bu kadar beklemesine şaşmıştım zaten.
İki gün sonra aynı yere Nissan Patrol GQY60 ARIYORUM diye başlık açılır benden demesi :D :D :D :D

evet olur mu olur :smiley:

hayalimde hep tek kapisina binmek var ama TR de tek kapi benzinli yok sanirim:(

sehzata' Alıntı:
evet olur mu olur :smiley:

hayalimde hep tek kapisina binmek var ama TR de tek kapi benzinli yok sanirim:(

Sanırım bundan bahsediyorsunuz... ;)

hops.png

Alanya da tek kapı bir patrol daha var, ama akıbeti nedir bilmiyorum. rakam bana yüksek geldi ???

2.8 dizel parçaları TR de var mı araştırmak lazım, eğer ki Mitsu veya Isuzu 2.8 ler ile motor aynı ise düşünülebilir.

fakat 4.2 dizel olsa veya benzinli, bunlar tadından yenmez ;) bu iki motora da turbo uygulayanlar var, 4200 benzinli turbo lar yerinde sekiyor aynı şekilde 4200 dizellerde :smiley:

sinan54' Alıntı:
şehzat patrolü sattın hadi hayırlı olsun kardeşim tabi alan arkadaşımızada hayırlı olsun

teşekkürler Sinan abi, satılacak bir araç değildi ama mecburen işte, hanıma söz geçiremedik ;D

sehzata' Alıntı:
teşekkürler Sinan abi, satılacak bir araç değildi ama mecburen işte, hanıma söz geçiremedik ;D

yengeme 3kapı suzi sözün vardı bir ara hatırlatayım, bence verdiğin sözü tutmanı istiyor haklı olarak ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
yengeme 3kapı suzi sözün vardı bir ara hatırlatayım, bence verdiğin sözü tutmanı istiyor haklı olarak ;D ;D ;D ;D

evet haklısın ama şuanda piyasa gereğinden çok yüksek, 90 model en boşundan 3K suzi ye 15.000 TL istiyorlar. sen olsan alır mısın ? ben hayatta almam ;D

sinan54' Alıntı:
fiyatlar çok uçuk bakalım nereye kadar gidecek

yakında aşağı doğru iner bence, tok satıcılar belki yüksek tutmaya devam edebilir.

ama bu şekilde giderse suzuki ciler yavaş yavaş azalır, bizlerin suzuki seçiminde 1. sırada fiyat-performans dengesi ve yedek parça maliyetlerinin düşük olmasıydı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR