satılan offroad araçlarına dikkat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan örnek1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,559

örnek1

Kamp III
Yer
BURSA
satılan offroad araçlara dikkat

Geçen cuma Bursa'dan antepe araç almak için uçtuk sağ olsunlar bizleri hava alanında karşıladılar gezdirdiler araçlara baktık bir tanesini aldık geldik.Orada dost edindik
fakat araç sahiplerine buradan sesleniyorum böyle bir araç modifiyesi olamaz ,bilinçsiz bir şekilde araç yükseltilemez,inanın yaptığım işten ben soğudum (mekanikçi olarak)

fütfen araç alırken dikkat edin helezonların üzerine 10 cm lik poliüretan malzemeyi koyarak bu işler olmuyor,defransiyel açısına bakmaksızın dengesiz bir şekilde uzatılan kollar
yerinden fırlayaçakmış gibi duran helezonlar, hele bir amortisör uzatması var teknoloji harikası alttan ve üstten parça koyarak ve kaynatarak,yükselen araç kasası defransiyeli bir tarafa doğru çeker,track bara ayar gerektirir, ayarlı track bar takmaktansa sanayi üsülü ısıtarak düzeltmeyi seçmişler.

üzelerek sizlere burada yayınlıyorum almış olduğumuz aracı yapan Antep'teki ustamızı kınıyorum

Fotoraf-0133.jpg

Fotoraf-0132.jpg

Fotoraf-0134.jpg

Fotoraf-0137.jpg

Fotoraf-0135.jpg

Fotoraf-0136.jpg

Fotoraf-0143.jpg

Fotoraf-0140.jpg

Fotoraf-0141.jpg

Fotoraf-0142.jpg

Etiketler
Ynt: Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat

gecmıs olsun
istanbuldada öyle uydur kaydır araç yapıp ben çok ucuza en ıyısını yaptım dıye geçinenler var.

Ne demeli.bilemiyorum.Gecmiş olsun.Siz mekanikci olarak böyle bir hal içine düşmüş iseniz.Kim ne bilir benim gibi acemilerin başına neler gelir.BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN EVLADIR. Allah iyi niyetli insanları kötü niyetli insanların ŞERRİN den korusun.ayrıca sizede gecmiş olsun.Bu olay Antep te olmuş ama her yerdede olabilir.epey zamandır orta ölçekli bir arazi aracına bakıyorum ,bazen fiyatlar oldukca makul görünüyor ama tecrübesizliğim.ve sözkonusu durumdan tedirgin olduğum için gidip bakmıyorum bile.selamlar ve iyi insanlarla karşılamanızı dilerim ,hepimize.

Bilinçiz modifikasyonun asıl tehklikesi aracın trafikte maruz kaldığı kaza riskleri maalesef

ha şunuda söyleyim bilerek atdık aracın kasası güzel ,uydurma yükseltme olduğunu gördük zaten onları söküp çöpe ataçağım oradaki ustanın emeğine yazık,

offroad için hazır araç alacak arkadaşlar dikkat etsinler

Bu nasıl bir mantık dır?
Hem aracı biz görerek aldık diyorsunuz, hemde sonra yorum yapıyorsunuz...
Birde GAZOFF diye veya Gaziantep diye genelliyorsunuz.

1. GAZOFF diye genellemeniz çok yanlış, bu benim istanbuldaki tüm cj ler uyduruktur dememe benzer.
2. GAZOFF galeri veya araç satan bir kurum değildir...
3. Gaziantep de çok ozenerek yapılmış bir çok araç vardır, hatta Türkiye'de tek olabilecek araçlar vardır....
4. Buda Antep ısı oluyor ne demektir? Ne amaçla ve anlamda soylenmisdir?

Aracınız hayırlı olsun, siz düzeltin, yayınlayın...

niyetim kimseyi kötülemek değildir zaten isim yada araç vermedim nasıl bir tehlikenin üzerinde yürüdüğümüzü göstermek acısından,ben aractan veya satandan şikayetçi değilim yapılan işlemlerden yazık arabaya....aracın yanlarımda gazoff yazıyor,gazoff un düzenlediği etkinliklere katılıyor...
3 araç baktım hepside aynı vede denilen milimetrik ayarlarla yapılıyor,alakası yok ,

işin özü bu olay Antep -konya -bursa-istanbul şehir gözetmeksizin heryerde olabilir

15 lik arabaya koy takoz altına lastikl 25 tl varmı kardeşim böyle birşey

gene söylüyorum bizim aracı alma statümüz farklı yürüyen aksam komple değişeçek bizin için önemi yok zaten aracın üstüne modifiye olarak 15 bin tl ayırdık
hazır araç alıpta araziye girecekler dikkat etsin içinde can taşıyor olaçak

Gaziantep'te satılan offroad araçlarına dikkat
diye bir başlık atıp altinada
gazoff--Gaziantep'te satılan offroad araçlara dikkat
yazarsanız bence bir gurubu hatta sehri itham etmiş olursunuz...
Baskalarının da
Buda Antep işi oluyor,
demesinin önünü acmış olursunuz...

Arkadaşlar bence konuyu,sıkıntıya sokmayalım.Antep teki bütün arkadaşları da töhmet altında bırakır halede gelmiyelim.Alan arkadaş işin farkında ama onu yapan usta hile yaparak satıp satmadığını bilmiyoruz.Ayrıca onu yapan ustanın mahareti o kadarmış ona göre mükemmel bir şey olabilir.Fakat teknik adamlara göre tamamen kusurlu bir iştir,bunlar ayrı konu.Ayrıca hemen memleketçilik ve taraf olma yada olma ma gibi bir sığlığın içinede girmeyelim.Her memleketin iyiside var kötüsüde var.Burada alan ile satan arasındaki dialogtan bi haberiz.Daha önce isim vermeye gerek yok .anadoludan arkadaş gelip istanbulda bir arac alma girişimnde bulunmuştu ve epey yanlış hatalı dialoglar oluştu.kırılan lar oldu.Halbuki bu konular iki tarafı aynı anda muhatab olacak şakilde konu edilir ve konuşulur.Uzattım kusuruma bakmayın.Biraz dikat edersek.sap ile saman a durum muhafaza edilir,iyi paylaşımlar.

jeepcj5' Alıntı:
Diye bir başlık atıp altinada

gazoff--Gaziantep'te satılan offroad araçlara dikkat
Yazarsanız bence bir gurubu hatta sehri itham etmiş olursunuz...
haklısınız yiğit ölür namı kalır burasıda paylaşım sitesi araçalarda malum ne demem gerekirdi,kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum sadece büyük bir tehlike oluşturacak olan durumu sizlere sunuyorum araçlarınızın altına eğilip bir bakın nelerin üzerinde gidiyorsunuz

Benim lafımda buna zaten, genelleme yapmayalım, olayı lokalize etmeyelim.
gibi genelleyici başlıklar atmayalım...

jeepcj5' Alıntı:
Benim lafımda buna zaten, genelleme yapmayalım, olayı lokalize etmeyelim.
gibi siniflayici başlıklar atmayalım...
ok teşekkürler ozaman gaziantep ve ekibinden özür diliyorum yanlış başlık açmışım haklısınız

örnek1' Alıntı:
haklısınız yiğit ölür namı kalır burasıda paylaşım sitesi araçalarda malum ne demem gerekirdi,kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum sadece büyük bir tehlike oluşturacak olan durumu sizlere sunuyorum araçlarınızın altına eğilip bir bakın nelerin üzerinde gidiyorsunuz

Ne ekmegi? Ornegin ben aracımı satmak amacıyla yapmadım, bu bizim ısımız değil, hobimiz. Satmak aracıyla yapanlarda olabilir...
Benim aracımda neler olduğunu bunun ne kadar teknik konulara uygun olduğunu, ne kadar güvenli olduğunu ben biliyorum, ben zaten dikkat ederseniz o arkadaşların yaptıgı modifikasyonlar çok iyidir, guvenlidir falanda demedim...
Sadece genelleme yapmayalım dedim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler