Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,339

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
Kırkpınar Belediyesi tarafından, TEM yolu İstanbul - Ankara istikametinde Sapanca gişelerinden yaklaşık 2-3 km önce kullanılmayan (girişinde her ne kadar girilmez işareti olsada şu anda giriliyor) boş dinlenme alanının GÖL TARAFINDA bir kamping kurulması planlanmıştır.

Alanın tanıtımı ve kampçılarla birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek üzere 16 Şubat 2008 tarihinde, SALY KARAVAN tarafından desteklenen bir Sucuk partisi düzenlenmiştir.

Geceyi o bölgede geçirmek isteyen kampçılar, cebin hemen yanında bulunan, göle sıfır arazide elektrik temin edilerek kalabileceklerdir.

Daha fazla bilgi için SALY Karavan'dan Şaban Bey ile görüşebilirsiniz. (0264) 319 30 50 pbx
Veya aşağıdaki linklerden yararlanabilirsiniz:
http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=292
http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=277

http://www.saly.com.tr/

Kampçı ve Karavancı dostlarımızı bir arada görmek ve böyle bir girişime destek olmak amacıyla partiye bekliyoruz.

ANAKAMP bu etkinliğe katılmaktadır.

Etiketler

Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi

Şöyle bir mesajda var Özdal hocam...

Değerli Kampçı Dostlar,

Sapanca etkinliğine katılacak arkadaşların bulundukları bölgedeki dernek ilgilisine (İstanbul için bana, Asya için Erdal beye, Bursa için Erdinç beye) kaç kişi katılacaklarını ve aşağıdaki menüden seçimlerini ivedilikle bildirmeleri gerekmektedir. İyi bir organizasyon için bu duyarlılığın gösterilmesini rica ederiz.

Saygı ve sevgilerimle,

Birol Ansa

İstanbul KKD
UKKP Üyesi
0532 247 01 02

Menü- İçki hariç 33,- YTL

-Ordövr Tabağı

-Paçanga Böreği

-Levrek/Çipura/Saç Kavurma/Tavuk (Seçim yapılacak)

-Salata

-Meyve

Haldun dostum, hatırlatman için teşekkürler.

Bu mesajı ben de okudum, ancak bu mesaj eksik yazılmış, yada anlatılmak istenen anlatılamamış gibi geldi bana.
Bahsi geçen mesaj, (bence) akşam restoranda yemeğe katılacak olanlarla ilgili, etkinlikle ilgili değil. Yani gündüzki etkinliğe katılmak için herhangi bir sayı vermek gerektiğini sanmıyorum. Zaten gündüz etkinliğin yapılacağı yerle, akşam kalmak isteyenlerin kamp yapacağı yer farklı. Restorana ancak kamp yapılacak yerden geçilebiliyor.

Özdal hocam,

Bizim niva tayfasının bu hafta sonu Termal- Delmece programı vardı ancak çoğu arkadaş hafta sonu da çalışacağı için erteledik...
Büyük ihtimalle ben ailemle geleceğim...
Kışın çadırda kalma olayım ne yazık ki bitti...
Bir ihtimal gece firmanın karavanlarından birinde kalabiliriz...
Olmazsa gece geri döneceğiz...
Umarım etkinlikte görüşürüz...

Haldun dostum,
İnönü Yaylası kampımıza katılan arkadaşlardan bu etkinliğe katılacak olanlar da sizinle tekrar görüşmekten mutluluk duyacaklardır.
Görüşmek ümidi ile.

Deneyimli bir karavancının düşünceleri enterasan...
Kampkaravan forumundan...

rüzgar
Profesyonel

Turkey
280 Posts
Posted - 14/02/2008 : 11:21:57
--------------------------------------------------------------------------------

YAZILI DÜŞÜNCELER
*** Brrrrrrrr..Havalarda giderek soğuyor...Hafta sonu gideceğimiz yerler -1 , 3 arası...Dayan Webastom ,Trumatiğim dayan..Dayan sigorta dayan..atacak zaman değil..aman dayan..

*** Ulusal platformumuz (!) da maşallah Kumkapı balıkçılarının tezgahı gibi..
Çipuralar, levrekler,uskumrular,lüferler..Derya kuzuları bunlaaarr..
Yeme de yanında yat..
Garsonlara da zor olacak..ya yanlış balık servis ederlerse.

*** Göl kenarı park yeri harika görünüyor..Çimenlere çıkacaksak vay o güzelim yeşilliğin haline.Üç tonluk evler..İleri, geri, harr, hurr..Arkamızda bir yığın çamur..iz..Sakın aynalardan geriye bakmayalım..üzülürüz..(İnşallah yolda dururuz..)

*** Etkinlikler in gündüz bölümü dışarıda...dışarısıda malum..
Çoluk, çocuk biraz zor olacak gibi..Ama bırakın "tatlısu karavancılığını"..Dayanın biraz..ateş de yanınca sohbet bir neşeli olurki..

*** Gece dansözü mü kessek, balığın kılçığınımı kollasak..( Sahi dansöz de nereden çıktı şimdi, ben mi uydurdum acaba)
Müzik bir yandan, yanımızdakinin kulağına duyuramadıklarımız öbür yandan.. Eğlenmeliyiz, gülmeliyiz..öylesine gerildik ki son günlerde. Bez, çaput derken..Boşverelim dertleri birazcık..

*** O kadar karavancı bir araya gelince birazcık problemlerimize de zaman kalırmı acaba ..Azıcık "ulusalcılık" oynayacakmıyız..Hafif bir "ısınma turuna" ne denir acaba..

Herşeyin gönlümüzce olmasını dileriz..Uğraşanlara, didinenlere, sorumluluk alanlara, özverilere şimdiden teşekkürler..sağolun, varolun..

Haldun dostum,

alıntı yaptığın Hüseyin abimize ait tesbitler ve düşünceler, yılların deneyimi doğrultusunda yapılmıştır ve kendine has uslübuyla dile getirilmiştir. Bence hepsi doğru tesbitler, kaygılar ve düşünceler.

Biz ANAKAMP olarak, organizasyonu yapan Kırkpınar Belediyesi ve Saly Karavan tarafından, iptal edildiği açıklanmadığı sürece etkinliğe katılıyoruz.

Ancak sözü edilen platforma üye olmadığımız için onunla ilgili yapılacak veya yapılması ümit edilen herhangi bir "ulusal" toplantıya katılmayacağız.

Aynı şekilde Hüseyin abimizin haklı tesbitinde de belirttiği gibi, yemekle ve eğlenceyle ilgilenmekten ve gürültüden yanımızdaki kişi ile bile bağıra bağıra konuşmak zorunda kalacağımızdan dolayı, akşam restorandaki yemeğe de katılmayacağız. Geceyi, kamp yaparak orada geçirecek arkadaşlarla, herz aman yaptığımız gibi kendi kampımızı yaparak geceyi sürdürmeyi düşünüyoruz.

Özdal hocam,

Hüseyin beyin kampkaravan forumundaki yazılarının hepsini okuyorum ve inan büyük keyif alıyorum...
Bu mesajındaki görüşlerine katıldığım içinde buraya taşıdım...
Bu arada haftasonu nöbeti sorunsalını henüz halledemediğimizden, gelme durumumuz hala askıda...
Umarım görüşürüz...

Sucuk Partisi / ANAKAMP katılım, son durum:

Özdal Güngör VW T4 Camper x2
Mehmet Kolege VW T4 Camper x2
Hasan Ekiz VW T4 Camper x3
Levent Güngör Ducato Camper x1
Mecit Gülaydın VW T3 Syncro Camper x2 + Eren Berberoğlu
Tayfur Cinemre VW T5 Camper x2
Ferhat Şirin KIA Camper x1

Hareket Yeri: TEM / OPET Mehmetçik Vakfı Akaryakıt İstasyonu Park Alanı
Hareket Zamanı: 16 Şubat 2008 / 09:30

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri