samurai mi? jımmy mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan conrad42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,993

arkadaşlar araç alacam fakat samuraı mı? daha iyi yoksa jımmy mi daha iyi yardımcı olurmusunuz

• samuraı mi jımmy mi

Kullanılan: 5 38.5%
  • samurai

Kullanılan: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

Etiketler

Ynt: samurai mi? jımmy mi?

hayır değil Jimnyler 1.3lt benzinli atmosferik motor. İkiside sorunsuz araçlar samurai daha kemikli maliyetleri daha ucuz Jimny daha konforlu abs hava yastığı vs konforu biraz daha iyi. Ben Jimny imden çok memnunum nazar değmesin. ;D a,Amacınıza göre daha kolay seçebilirsiniz. (İkinci araç olarak mı günlük de kullanılacakmı?)

2009 model l200 um var onu satıp hem gunluk hemde ıstedıgımde daga tasa gıdebılecegım bı araç almak istiyorumda jımmy çok dusundum fakat ıstedıgım görsellıkte uygun fıyata bulamadım o yuzden 96 samuraı buldum onu almayı düşünüyorum sizce samuraı alsam hata yapmam degılmı

Samurai L200 e kıyasla iç hacim olarak oldukça dar, motor performans olarak yol içi onroad kullanımda yetersiz gelebilir onun haricinde mükemmel zevkli park sıkıntısı olmayan ötv si bedavaya yakın :D az yakan, yedek parçası bulunan, maliyetleri ucuz, çok ucuz rakamlara offroad hazırlığı tamamlanabilen(standat halide birçok araçdan kat kat başarılıdır) arazi kabiliyeti, yaklaşma uzaklaşma ve karın açıları L200 ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir araç sahibi olursunuz. Güvendiğiniz bir ustaya gösterip içinize sinerse alın pişman olmazsınız derim... Saygılar.

yardımlarınız için çok tesekkur ederım alacagım araç sahıbınden de var bakıp bana yardımcı olurmusunuz.109251090 ilan numarası samuraın buda benım kendı aracımın ılan numarası
108553127

Rica ederim Türkiye'nin en iyi paylaşım platformlarından birindeyiz. ;D aracı biliyorum sahibinden i bol bol ziyaret ederim fakat siz alıp yapmakla uğraşmak istemiyorsunuz anladığım kadarı ile. Kendiniz alıp uğraşsanız hem işin keyfi bir başka olur istediğiniz gibi tasarlama imkanınız olur ama karar sizin. Benim şahsi görüşümü isterseniz. L200 den sonra temiz bir Jimny alın hem şehir içi hem arazi kullanacaksanız eğer, forumda müthiş kaynak var bende yardımcı olurum seve seve o jimny i hazırlayın derim ama karar sizin...

kusura bakmayın ama araç hazırlamak benı cok yordu dedelerımın yadıgarlarını çok topladım 1971 model woswos topladım 1991 model 126 bis topladım serce topladım anlıcagınız yoruldum artık bu ilandakı araçın fiyatı 19900 çok demiş sizce en yuksek ne eder.

Fiyat konusunda birşey diyemem o satıcının insiyatifi ama aracın donanımına baktığımızda araç iyi gibi gözüküyor ama yanına gidip görmek gerek diye düşünüyorum. Sitedeki muadil samurailerle karşılaştırdığınızda aşağı yukarı bir fiyat oranlaması yapabilirsiniz.

Birde bu araç için kesinlikle değil yanlış anlaşılmasın ama genele yönelik seçiminiz için bir şeyi hatırlatmak isterim müsadenizle, offroad donanımı hazır olarak satılan veya offroad donanımı sökülerek orjinale çevrilmiş piyasada çok yorgun tabir edilen araçlar var satın alırken bunlara da dikkat etmek gerekli bu yüzden iyi bir usta ile bakmaya gitmek faydalı olacaktır.

saolsun satıcı abi bana uygun bır fıyat soyledı nasıpse cuma gunu benım oluyor size konya ereğliden yazıyorum yolunuz düşerse her zaman beklerım jımmy ı sorma sebebım ıse daha once bır jımmy bakmıstım pazarlık yapmıştım ama param yetmedı alamadım satıldı ona uzuldugum için sormuştum yardımlarınız için çok tşkkür ederım iyi geceler.son birşey sorabilirmiyim bu aracı gönlünüzle al diyebilirmisiniz görünütüsüne bakarak birde aracı kımlere göstermeliyim kaporta motor v.s

Kararinizi vermissiniz yine de bir iki sey yazmak istedim,musaadenizle.
Araci bilmiyorum.Fotolara bakarak yorum yapmak dogru degildir.
Yine de bakinca kampi seven,araziye cikan bir fotograf bilgisi olusuyor.
Cagin arkadasimiz dogru ve guzel aciklamalarla yardimci olmus.
Hazirliklar ve yapilanlar,sizin ugrastiginiz takdirde cok daha fazlaya maledeceginiz turden.
Yoruldum,ugrasamayacagim dediginize gore arac tam aradiginiz sekle gelmis.
Her zaman bilerek,kendi yaptiginizla araziye cikmak daha guvenlidir.
Satici hijack,cift aku,yukseltme,yedek halat bilgileri vererek isi bildigini gostermis.
Vergi,yakit,arazi performansi icin gercekten son derece basarili bir aractir.
Hardtop olmasi,yazlari zaman zaman cikarabilmek,kisin ise isinmak icin ideal.
Eksileri kisiye gore degisir.Klima,power direksiyon,dar ic hacim gibi.
Bunlarda sizi rahatsiz etmiyor anladigim kadariyla,haydi hayirlisi olsun o zaman.
Iyi gunlerde binin.

Zaten kararınızı vermişsiniz. Aracı gözümle görmeden birşey söyleyemem ama araç resimler ve donanım itibari ile iyi duruyor dediğim gibi. Güvendiğiniz bir ustayıda alıp 4X4 lerde işinin ehli veya forumda izmirdeki ustaları sorup (ben bilmiyorum kusura bakmayın Ankarada olsanız yardımcı olurdum kolaylıkla) usta ile ) (veya size yardımcı olacak forumdan İzmirdeki arkadaşlardan rica edebilirsiniz) bakmanız teknik konularda ve birde mutlaka test sürüşü yapıp şanzumanlara difransiyellere dikkat etmeniz mekaniğine motoruna şasiye dikkat etmelisiniz kaporta boyaya ikinci planda bakınderim. Mekanik motor şasi önemli. Hayırlı olsun diyelim o zaman alınca resimlerini paylaşırsınız artık. Güzel günlerde bol çamurlu güvenli sürüşler dilerim...

samurai mi jimmy mi? ikiside güzel araçlar ikisininde kendin göre artıları var ama ben samurai aldım onu topluyorum toplamaktan bir hal oldum ;D güzel olması için uğrasıyorum uzun lafın kısası hazır ve düzgün bir araç al benim gibi sabah saat 08-17:00 kadar ressmi kurumda çalış sonra mesaiden sonra geç saatte kadar samurinin peşinde çalış acaba bugün hangi eksiği çıkacak düşüncesi ile kara kara düşün nasıl bir adım ileriye işi götürürüm diye oradan oraya koştur dur ;D şikayetim arabadan değil bir türlü üzerine çıkıp oh be deyip arcımın tadı çıkaramam o yüzden herseyi hazır sağlam bir araç almakta fayda var..ben her zaman araba alırken bu sefer hazır bir araç alacağım ugraşmak istemiyorum diyorum sonra bir araç buluyorum gözümü bir açıyorum sanayideyim :D anladımki yağ kokusu beni içime hapsolmuş beni çağrıyor bir türlü araba toplamakdan kendimi kurtaramadım gitti arkadaş. diyeceğim o ki hazır sağlam bir araç al tercübe konuşuyor beyaz saçlar çogalmasın kafada ;) :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri