Samurai Direksiyon sarsıntısı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mukankaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,479

mukankaya

Ana Kamp
Mesajlar
34
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

98 Samuraimin rot balans ve jant düzeltmelerini yapmama rağmen düz asfaltta 50 - 60 km. aralığında müthiş sarsıntıyı kesemedim. Bu arada daha önce Grand Oto Bostancıda ön takım bakımı da yapıldı.
Sebebi hakkında fikri olan veya benzer sorunu daha önce yaşayan arkadaşların katkıları rica olunur. Şimdiden teşekkürler...

Selamlar....
 

Etiketler

Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

Tabiki kontrol edildi ediliyor. Enteresan bir sarsıntı. Uçağın tribülansa girmesi gibi.
 


Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

abi daha önce benim 97 model opel combonunda aynı sorunu vardı. Biz sorunu direksiyon kutusunu değiştiripte kurtulmuştuk. sizde biii direksiyon kutusuna baktırın isterseniz...
 



Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

mukankaya' Alıntı:
Enteresan bir sarsıntı. Uçağın tribülansa girmesi gibi.
O kadar çoksa kaza bile yaptırır adama dikkat valla. Grand Oto nun şüphelendiği bir kısım oldu mu?
 

Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

Saft yada saftlarda balans problemi olabilir.
Bir kontrol ettirmekte fayda vardir.
Nacizane tavsiyemdir.
 

Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

97 samurai var bende ,aynı sorun benimkinde de vardı,değiştrimediğim baktırmadığım yer kalmamıştı ama çözemedik,en sonunda bi usta direksiyon kutusuna baktı küçük bi ayarlama düzeldi,
 

Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

Sonunda çözdük :D Sol ön Fren merkezindeki piston sıkışmış. Aracın boştaki akışı da değişti. İlgilenen ve cevap veren herkese teşekkürler.
 

Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

antalya manavgatta süziki tamir parça işiyle ugraşıyorum bu bir sırdır ama harkesle paylaşayım duymayana söyleyin aracın kafa sallaması rot ayarı kutu degildir belkide güleceksiniz ama yüzzde seksen disler balata ön firen merkezini konrol edin diskleri zımpara makinesiyle ince zımparayla zımparalayın başka yerlerle ugraşmayın çünkü ben çok ugraşdım arayıpda sora bilirsiniz benim numara 05355670522
 



Ynt: Samurai Direksiyon sarsıntısı

Herkese selam, bende de 97 samurai var ayni sorunu bende yasiyordum rot,balans,bilye vs degistikten sonra sorunu direksiyon amortisoru takarak cozduk bunuda goz ardi etmeyin derim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst