__ C J 7 __
Zirve
Ynt: Samsun Sivri Tepe Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Kasım 2008)
az görüntülenme sebeplerinden birisi daha yeni açılmış bi konu olmasıdır diye düşünüyorum
diğer yandan istanbul yada ankara piknikleriyle kıyaslama yanlış olur çünkü o geziler daha çok site içinde ve daha önceden planlanarak yapılıyor siteden çok üyenin olması görüntüleme sayısısıyla doğru orantılı yani
bence perifer yakıştırması yanlış olur burjuvalarla da alakalı değil. burası offroada meraklı insanlarla dolu kim yeni bi gezi görse girer bakar
ancak site çok geniş olduğu için yeni açılan konu hemen görülmüyo
engincez' Alıntı:OffRoad denilen şeyin doruk noktalarında yaşandığı bir gezinin bu kadar az görüntüleniyor olması düşündürdü beni doğrusu. İsanbul ya da Ankara gibi bir yerde bir "pikniğe" gitseydik herhalde daha çok görüntülenirdi...
"Perifer" olmak böyle bir şey olsa gerek herhalde...
az görüntülenme sebeplerinden birisi daha yeni açılmış bi konu olmasıdır diye düşünüyorum
diğer yandan istanbul yada ankara piknikleriyle kıyaslama yanlış olur çünkü o geziler daha çok site içinde ve daha önceden planlanarak yapılıyor siteden çok üyenin olması görüntüleme sayısısıyla doğru orantılı yani
bence perifer yakıştırması yanlış olur burjuvalarla da alakalı değil. burası offroada meraklı insanlarla dolu kim yeni bi gezi görse girer bakar
ancak site çok geniş olduğu için yeni açılan konu hemen görülmüyo