Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,383
Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

Altınada yazalım mı???
mektebin bacalarl
ders verir off road cuları zalım mikrop bulaşmasın bir kere.!!!!

Etiketler

ladikoffroad' Alıntı:
doğrudur göktuğ abi şöle bişe war ama senn low 4 te 40 50 yaparken ben low 5 de 90 100 buluyorum ;)

Ben ezbere konuşamam benim lastik 35, ayna mahruri oranım 4.10 4. vites şanzıman oranım 1, low a alırsam bu yaklaşık 2 ye katlar. yani 4. viteste 5993 devirde( boşta bastım 5500 ü gördü) 75 mil yani 120 km/h yapar.

gear.jpg

jeep' Alıntı:
Ben ezbere konuşamam benim lastik 35, ayna mahruri oranım 4.10 4. vites şanzıman oranım 1, low a alırsam bu yaklaşık 2 ye katlar. yani 4. viteste 5993 devirde( boşta bastım 5500 ü gördü) 75 mil yani 120 km/h yapar.

teoride böyle ama icraat yok:smiley: bende video koyuyum + lastik ebat farkını ekleyelim bakalım hangisi fazla yapio bu arada boşta 5500 gören viteste 5000 i zor bulur:smiley:

ladikoffroad' Alıntı:
teoride böyle ama icraat yok:smiley: bende video koyuyum + lastik ebat farkını ekleyelim bakalım hangisi fazla yapio bu arada boşta 5500 gören viteste 5000 i zor bulur:smiley:

Yük altında 4000 bile iyimser diyebilirim ;D

Hayır teorik olarak yapabilir yokuş aşağı uzun bir pist bul bana gör bakalım kaç yapıyor..

jeep' Alıntı:
Hayır teorik olarak yapabilir yokuş aşağı uzun bir pist bul bana gör bakalım kaç yapıyor..
ii de o zman bu hesaplara gerek yokki at boşa uzun ve dikse ne verdiyse gider rüzgarın sürtünmeyle ters orantılı bişekilde hızlanır ki burda gene ben öndeyim bizim arabanın eminim sürtünme katsayısı daha azdır:smiley:

Batuhan offroad için ama sadece offroad için uğraşırken 2 seneden beri aklıma hiç gelmeyen işler bunlar. Yani dün söyleyene kadar devir saatine hiç bakmamıştım ; ya da low 4 de en fazla kaç yapar diye hiç düşünmedim. Devir tablolarına bakarken bile limiti 4000 olarak düşünmüştüm. Aracımın rüzgar direnci, arazide maksimum 30 la giderken beni etkileyecek son şey sanırım. Sen en iyisi spor bir 2 çeker al, bu devir işlerini orada dene ;D

jeep' Alıntı:
Batuhan offroad için ama sadece offroad için uğraşırken 2 seneden beri aklıma hiç gelmeyen işler bunlar. Yani dün söyleyene kadar devir saatine hiç bakmamıştım ; ya da low 4 de en fazla kaç yapar diye hiç düşünmedim. Devir tablolarına bakarken bile limiti 4000 olarak düşünmüştüm. Aracımın rüzgar direnci, arazide maksimum 30 la giderken beni etkileyecek son şey sanırım. Sen en iyisi spor bir 2 çeker al, bu devir işlerini orada dene ;D
onu denedikte beceremedik be abi tamda motoru büyütecekken arkadaş kurbanı olduk dümdüz yolda çarptı 110 km/h ile düştüm:smiley: sonuç pajero in, motorsiklet out:smiley:

memet kardes bu yaz benide yaylaya götürmessen valla darilirim benim bmw cikmaz oralara

Sende benim gibi niva al delirme.
Bunudamı biz söyleyelim.

Afedersin (darılırım) delirirm diye okumuşum.
Üstteki mesajı yok say.

sen cekmeye devam et sana bisey soruldugunda cevap verirsin !

güzel bir çamur şov olmuş.engüzelide yardımlaşma.
bu arada pejeroda kendi şovunu yapmış.bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR