Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,384
Ynt: Samsun - Ladik, Çılgın Willys'cileri Kurtarma Operasyonu (25 Mart 2009)

gri olan jeep te lastik yoktu olsa çıkardı .fakat lastiği iyi olan suziki de çıkamadı

Etiketler

Batuhan , güzel vakit geçirmişsiniz zorlanma olmasa tadı da çıkmaz zaten , paylaşımın için teşekkürler............ :smiley:

Kurtarma operasyonları çok zevkli olur. Karşı taraf seni özlemle bekler. Üşümüştür, acıkmıştır sıkılmıştır. Meraklıdır çıkabilirmiyiz diye. Tabi sizin ortamda bunlara pek ihtiyaç yok. Seslensen yayladan aşağıda duyarlar sanırım ;D Güzel olmuş operasyonlar. Videoyu ben her zaman resimden daha görsel buluyorum. Araçlarla ilgili yorum yapmayacağım. Her zamanki gibi ben olsaydım hepinizi çekerdim demekle yetineceğim ;D İlginç bir ayrıntı tespt ettim. Ersin kardeşimiz hangi arabaya binerse binsin çamura karşı özel bir sevgisi var herhalde. Geçen sene çekilmişti aşağıdaki fotoğraf ;D CJ yi ne kadar çok özlediğini biliyorum ama yine koyuyorum kusura bakma..

17.jpg

jeep' Alıntı:
Kurtarma operasyonları çok zevkli olur. Karşı taraf seni özlemle bekler. Üşümüştür, acıkmıştır sıkılmıştır. Meraklıdır çıkabilirmiyiz diye. Tabi sizin ortamda bunlara pek ihtiyaç yok. Seslensen yayladan aşağıda duyarlar sanırım ;D Güzel olmuş operasyonlar. Videoyu ben her zaman resimden daha görsel buluyorum. Araçlarla ilgili yorum yapmayacağım. Her zamanki gibi ben olsaydım hepinizi çekerdim demekle yetineceğim ;D İlginç bir ayrıntı tespt ettim. Ersin kardeşimiz hangi arabaya binerse binsin çamura karşı özel bir sevgisi var herhalde. Geçen sene çekilmişti aşağıdaki fotoğraf ;D CJ yi ne kadar çok özlediğini biliyorum ama yine koyuyorum kusura bakma..

17.jpg

göktuğ abi sencede zamanı gelmedimi artık ladik e gelip bşze çekilmenin nette hep diosun hepinizi çekerdim die ama görecez artık araban da geldi zaten gel artık ta bitsin şu bizi çekme özlemin:smiley:

super cekme muhabbeti dönmüş.

benimde bir pejoro v6 3500 luk makinayı benim cj 7 ile cekme muhabbetim vardı en kısa zaman da buraya eklicem.

bu gezide tespit ettiğiniz eksiklikler yada yanlış yaptığınız ve öğrendiğiniz hususları da yazarsanız hem keyifli hemde eğitici bir gezi olmuş olur.

ladikoffroad' Alıntı:
göktuğ abi sencede zamanı gelmedimi artık ladik e gelip bşze çekilmenin nette hep diosun hepinizi çekerdim die ama görecez artık araban da geldi zaten gel artık ta bitsin şu bizi çekme özlemin:smiley:

Benim azman hazır. Ayarla gezi ortamını geleyim hemen. Göstereyim size nasıl çıkılıyor, nasıl iniliyor ;D Bu pazar ben müsaitim.

pajeroda diferansiyel kilidi var mı acaba? yoksa taktik sürekli gazlamak mı? bir yerlerde kalmayı ben de çok severim de yardıma koşacak pek kimse olmuyor genelde ondan bilsem faydalı olabilir :smiley:

Standartlarında LSD kilit mevcut. Zannedersem 93 sonrası 2.6 lar için. V6 ların hepsinde var diye biliyorum. Hatta içerden kumandalı elektrikli tip olanlarda var..

4L = dört ağır yani kilitle filan alakası yok.. her arazi aracında bulunur. Süs için yapılanlar hariç.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR