Arif Hüküm
Zirve
Ynt: Samsun Karavan Parkı
Furkan bey, bende tam dediğiniz şeyi yaptım, kısa bir mesafe sonra polis çevirdi bende geri dönmek zorunda kaldım. Saat 17.00 gibi çarşamba yönünden gelen trafik çok yoğun ulduğu için, sahil yolunun Çarşamba yönüne gidişini kapatılıyor, tek yönlü şehir merkezine doğru veriliyor.
furkancancengiz' Alıntı:ARAÇ İLE KARAVAN PARKA GİDEN YAN YOLA GEÇMEK İÇİN ÇARŞAMBA YÖNÜNDE DEĞİL DE ŞEHİR MERKEZİNE(BAFRA TARAFINA) DOĞRU YAKLAŞIK 750 METRE GİDİP ORADAN SAĞA DÖNDÜĞÜNÜZDE YAN YOLA(SAHİL YOLUNA) GEÇMİŞ OLACAKSINIZ. YAN YOLA GEÇTİKTEN SONRA GELDİĞİNİZ TARAFA GERİ DÖNECEKSİNİZ. YOL DİREKT OLARAK KARAVAN PARKA ÇIKIYOR.. DAHA ÖNCEDEN TAM BANDIRMA VAPURUNUN ÖNÜNDEN ARAÇ GİRİŞİ VARDI FAKAT BURADA UFAK BİR KAZA OLDU. BU YÜZDEN BU GİRİŞ KAPATILDI. BELKİ DE YAKIN ZAMANDA AÇILIR AMA ŞİMDİLİK EN KOLAY GİRİŞ ANLATTIĞIM GİBİ..
Furkan bey, bende tam dediğiniz şeyi yaptım, kısa bir mesafe sonra polis çevirdi bende geri dönmek zorunda kaldım. Saat 17.00 gibi çarşamba yönünden gelen trafik çok yoğun ulduğu için, sahil yolunun Çarşamba yönüne gidişini kapatılıyor, tek yönlü şehir merkezine doğru veriliyor.