Şampiyonun Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,106
Ynt: Şampiyonun Doğuşu

.
[attachment=1]

IMG_1567.jpg

Etiketler

Aracın renk tercihini Turuncu dan yana kullandık bakalım nasıl bişey olacak ?
[attachment=1]

IMG_1568.jpg

Abi orjinallik mi kaldı arabada ...Resmen mutasyona uğradı,genleri bile değişti.... ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???

Orjinallik "garaj arabası" denen haftasonu araçlarında olur. Kaynak yemeyen araçtan off road mu olur. ;D ;D ;D ;D

Bir L200 sürücüsü olarak L200 de denge olduğunu gördüm.

Tekerin biri derin cukura gelse bile aracın oraya dalıp yığılmadığını gördüm.

Düzcede yapılan yarışlarda diğer bütün araçlarda nerde ise bu sorun vardı.

Çukura tekerin birinin düşmesine rağmen araçlar tamamen cukura saplanıyordu.

dr.hunter' Alıntı:
Abi orjinallik mi kaldı arabada ...Resmen mutasyona uğradı,genleri bile değişti.... ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???

moonwalker_arc' Alıntı:
Nasıl bir orijinallikten bahsediyorsunuz :smiley:)) yada daha doğrusu orijinallik anlayışınız nedir ?

oğuzatay' Alıntı:
Orjinallik "garaj arabası" denen haftasonu araçlarında olur. Kaynak yemeyen araçtan off road mu olur. ;D ;D ;D ;D

Siz benim ne demek istediğimi anlamıyor bana bu sözleri söylüyorsunuz, şimdi ben size birşey desem suçlu olucam dimi. :smiley:

Bu nedenle en iyisi ben ne demek istediğimi açıklayayım kimse kırılmasın.

Orjinallikteki kastım aracın motor ve yürüyen tüm alt takımı ile ilgiliydi.

Bunun en basit örneğini ulusal yarışlarda yarışan ve aynı bu araca benzeyen Ümit abilerin Yeşil L200 (Ümit Güvendik) aracıdır.

Aracın alt takımı ile çok oynadılar, motor ile ilgili hararet kaynaklı sıkıntı yaşadıktan sonra motor ilede oynadılar ve ogün bugün araçtan hiç tam randıman alamıyorlar.

Demek istediğim buydu arkadaşlar ..

Fantastic Light' Alıntı:

Siz benim ne demek istediğimi anlamıyor bana bu sözleri söylüyorsunuz, şimdi ben size birşey desem suçlu olucam dimi. :smiley:

Bu nedenle en iyisi ben ne demek istediğimi açıklayayım kimse kırılmasın.

Orjinallikteki kastım aracın motor ve yürüyen tüm alt takımı ile ilgiliydi.

Bunun en basit örneğini ulusal yarışlarda yarışan ve aynı bu araca benzeyen Ümit abilerin Yeşil L200 (Ümit Güvendik) aracıdır.

Aracın alt takımı ile çok oynadılar, motor ile ilgili hararet kaynaklı sıkıntı yaşadıktan sonra motor ilede oynadılar ve ogün bugün araçtan hiç tam randıman alamıyorlar.

Demek istediğim buydu arkadaşlar ..
Ümit Güvendiğin aracının orjinalliği ile oynanmadığı için her yarış ön aksleri alıyoz elimize :smiley:

1- Şasiyi kısalttık bamplardan kolay geçecek
2- Motoru geriye aldık araba dengelendi
3- Yüksekliğini düşürdük savrulma rizki en aza indirildi
4- Arka helezon sistemine çevrildi zıplaması azaldı
5- Gereksiz ıvır zıvır fazlalık ne varsa çıkarttık araç 1400 kg lara indi zıplamalarda kırılması önlendi

L200 ün orjinallik adına faydalandığımız tarafları motor ile oynamadık
Şasi kısaltıldı ama aynı şasi mukavemeti ile kullanıldı
Birde görüntü olarak L200 ün agresif görüntüsünü mümkün olduğunca korumaya çalıştık.
Araç bitip de sahalara çıktığı zaman artılarını eksilerini görüp tartışabiliriz tekrar ama şu an ne çıkacağını (şampiyon bir araç çıkacağına inancımız tam) kestirmek tam anlamı ile mümkün değil.
Görelim mevlam neyler :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR