diablo2barbar
Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl...
Ynt: Şampiyonun Doğuşu
.
[attachment=1]
.
[attachment=1]
Fantastic Light' Alıntı:Eğer aracın orjinalliği ile oynamazlarsa bu araç çok can yakar demedi demeyin.
dr.hunter' Alıntı:Abi orjinallik mi kaldı arabada ...Resmen mutasyona uğradı,genleri bile değişti.... ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???
moonwalker_arc' Alıntı:Nasıl bir orijinallikten bahsediyorsunuz )) yada daha doğrusu orijinallik anlayışınız nedir ?
oğuzatay' Alıntı:Orjinallik "garaj arabası" denen haftasonu araçlarında olur. Kaynak yemeyen araçtan off road mu olur. ;D ;D ;D ;D
Ümit Güvendiğin aracının orjinalliği ile oynanmadığı için her yarış ön aksleri alıyoz elimizeFantastic Light' Alıntı:
Siz benim ne demek istediğimi anlamıyor bana bu sözleri söylüyorsunuz, şimdi ben size birşey desem suçlu olucam dimi.
Bu nedenle en iyisi ben ne demek istediğimi açıklayayım kimse kırılmasın.
Orjinallikteki kastım aracın motor ve yürüyen tüm alt takımı ile ilgiliydi.
Bunun en basit örneğini ulusal yarışlarda yarışan ve aynı bu araca benzeyen Ümit abilerin Yeşil L200 (Ümit Güvendik) aracıdır.
Aracın alt takımı ile çok oynadılar, motor ile ilgili hararet kaynaklı sıkıntı yaşadıktan sonra motor ilede oynadılar ve ogün bugün araçtan hiç tam randıman alamıyorlar.
Demek istediğim buydu arkadaşlar ..