Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kaplan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,032
Ynt: Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

Sayın Yaybek

bende sizinle tanışmayı arzu ederim. Çok büyük gayret sarfederek karavanınızı yapmanızı takdirle izledim.

Ne zaman isterseniz görüşmek beni mutlu eder. Bu hafta sonu bile görüşmemiz mümkün olabilir . Bu hafta sonu gezi programımız olacak.Kesinleşince arzu ederseniz sizi

haberdar ederim.Selam ve sevgiler.

Hayati Kaplan

Etiketler

Hayati bey çalışmalarınızı takdirle iziliyoruz. Çok güzel gelişmeler bunlar. Duyurularını forumumuzda yapmanız da ayrı bir incelik. Kolaylıklar diliyorum.
Oğuz abicim senin çabaların da harika. Çok teşekkür ediyorum böyle hassas bir konuda akıl edip, zaman ayırıp Bodrum Belediye Bşk. Sn. Mehmet Kocadon ile görüşmene.
Daha önceki yazılarımdan birinde de belirtmiştim. Park ve bahçeler konusu üzerinde hassasiyetle durulurken, sanırım kamping alanları belediyelerin gerçekten aklına bile gelmiyor.
UKKF'nun belirlediği kamping standartları elbette hepimizin arzu edeceği, olması gereken standartlardır. Ancak ülkemizde küçük, büyük her ilçe ve beldenin 1-2 dönüm bile olsa yerleşim yerinin biraz dışında, güzel bir mekanda içinde tuvaleti, elektrik panosu, çeşmesi ve bekçisisi olan bir kamping alanı oluşturmasına sanırım kimsenin itirazı olmaz.
Bu tür bir uygulamanın, hem ilçe ve belde halkının ihtiyaçlarına hitap ederek kamp ve karavan kültürünün gelişimine hizmet edeceğine, hem gezgin kampçı ve karavancıların ''konaklayacak yer bulabilir miyiz'' endişelerine ilaç olacağına inanıyorum.

oğuz bey sizlere koru kampık alanı için açıklama yapacaktım ama sayın başkanımız gereken açıklamayı yaptı o koyduğum resim poyraz gölü resmiydi.birde sizin bodrumdaki çabanızı kutluyorum bizi bu zetaş kampike gitmekten kurtarırsanız çok seviniriz bunun içinde çabalarınızı okuyorum bizler içinde bir şeyler yapmak için eğer bodrumdada bizlere hitap edecek bir yer olursa çok sevineceğiz sizi kutluyor başarılarınızın devamını ömürsüz olmasını istiyoruz .erdekten saygılar sevgiler

spkavp%20(22).jpg

Hafta sonu hava güneşli...
Yeni kampı keşfetmeye ne dersiniz?

Güzel Konya'mızın Karatay Belediyesinin yaptığı karavan alanı tüm şehirlere örnek gösterilebilir.

Sayın taiga

çok güzel bir öneri. İnşallah katılım olur. Ben gelemem çünkü bu hafta sonu programını açıkladım. Semizkum kamping e gidiyoruz.

Kampı beğeneceğinizi umuyorum. İyi geziler diliyorum. (giderseniz basın desteği sağlayabilirim.)

Buraya da bir gezi sözünüzü kaçırmışım kusura bakma tabii ki olur neden olmasın.Siz Bursa da mıydınız ? Gerekirse Üludağ KKD.Başkanımızla görüşürüm.Organizasyonu yapar.

Selam ve sevgiler

Hayati Kaplan

Hayati Kaplan

Sayın bartek

Şehir içi kamping ler için. Çeşitli belediyeler birlikleriyle temaslarımız oldu.Ama onların da bazı bürakratik engelleri var. Onlarla ilgili çalışmalara devam ediyoruz.Meseleyi kökten

çözümlerle yapalım istiyoruz münferit belediyeler le yapmak çok zaman alacak.Ve de her belediye yapmayacaktır.Maalesef siyasiler tamam bakarız diye geçiştiriyorlar. Zamanla

bu da çözülecektir.Tabii bu arada bizim de alt yapı

eksikliklerimiz var.

Kampları doldurabilme problemimiz var. Asıl konuşulup çözüm bulunması gereken konu da budur. Bu ayrı bir başlıkta tartışılmalıdır.

Selam ve sevgiler.

Hayati Kaplan

taiga' Alıntı:
Hafta sonu hava güneşli...
Yeni kampı keşfetmeye ne dersiniz?

Arkadaşlar kalamasamda ben geç saate kadar yanınızdayım sabahleyin de kahvaltıya yetişirim,pazar sabahı sucuklar benden.

Konya Karatay belediyesinin karavan kampı ile ilgili yerel basından :

20.ekim 2009 www.habersizkalmayin.com
Konya’nın turizme açılan kapısı olarak bilinen Karavan Parkı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Karavanları ile seyahat eden turistlerin konaklamaları amacıyla Konya’ya kazandırılan Karatay Karavan Parkı ilimizin tanıtımı ve ekonomik getirisi bakımından katkı sağlıyor.
Karatay Belediyesi tarafından Ereğli Çevre yoluna yapılarak turizme kazandırılan Karavan Parkının misafirleri Hollandalı turistlerdi. 8 Karavan ile 25 kişilik grupla Konya’ya gelen Hollanda’lı turistler Dünya’da birçok yeri gezdiklerini dile getirerek böyle kapsamlı bir Karavan Parkına Almanya ve Fransa’nın haricinde Türkiye’de Konya’da rastladıklarını belirtti.

Bu bilinçte olan Belediyelerin artması dileği ile.

not: Her yıl Güney'e inerken ya da dönerken bir şeklide bu kampa uğrarım. Parke taş zemini, her iki araç için çeşme & elektrik,bağlantısı, güvenlik artıları. Ağaçlardan yoksun bir alan ama pekala halledilebilir, bir de insanlarımız kadirşinas olsa da tuvaletleri temiz tutmayı bir öğrense :-(
Oğuz

Oğuz Beyin sözünü ettiği yer.

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

2konya_karatay.jpg

1konya.jpg

1.jpg

Hayati bey,
sizi ve emeği geçen tüm arkadaları kutluyorum.
açıkçası böyle güzel haberlere hasretiz.
sizden hep böyle güzle haberler duymak dileklerimle.

Arkadaşlar,
Haldun beyin "keşif" önerisine sıcak baktığımız belirtmek isteriz.

cavit bey valla sabah sabah keyiflendim böyle yerleri görünce helede o güzel karavanları görünce çok zevk aldım.çok teşekür ederim bu görüntüler için saolasın inş alalh geziye çıkarkende ordan gecer uğrar bakarız saygılar erdek ayhan

poyraz gölü gezisi.jpg

merhaba sakarya daki kamp yeri tam olarak nerede?günlük ne kadar veriliyor?rteşekkürler

http://www.richmondnua.com/iletisim/trharita.jpg

Otelin hemen arkasında. Gitmeden telefon açarsanız iyi olur.
Kendi linkleri : http://www.korubar.com/

Merhaba;

Biz bayramın 2-3 günü oradaydık.

Açıkçası bizim beklentimizi karşılamaktan çok uzak.
Neden;
Sapancanın içinde - Richmont otelinin garajının karşısı.
Önündeki yoldan vızır vızır geçen açık egzostlu araçlar patinajlar ve yüksek volümlü cıstak müzik yükselen arabalar beni gerdi.
Küçük bir koru / yanında pislik içinde bir dere ...
ne elektrik yeterli (ha bire voltaj düşüyor elektrik yetmiyor diye gece sobayı kapattırdılar - neymiş disco da akım çok çekiyor yetmiyor) sabaha kadar müzik... v.s.
yok
orası doğa değil.
mangalını alanların 3-4 saatliğine gideceği bir yer.

Zaten 2.ci gün federasyonun 10 karavanlık konvoyu da geçti önünden sanırım Üniversitenin göl kenarındaki tesislerine gittiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR