Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kaplan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,032

Kaplan

Ana Kamp
Sizlere daha önce de açılacagını belirttiğim kampın açılışı yapıldı.Çok güzel bir kamp sahası.Merak eden arkadaşlarımız resimlerini ve kampın oluşum

haberlerini haber sitesinden izleyebilirler.Sormak istedikleri sorular olursa onları da cevaplarım,

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=2067

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=2060

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=2054

Hayati Kaplan

Etiketler
Ynt: Sakarya'da Yeni Kamping Açıldı

Hayati bey UKKF olarak etkin çalışmalara imza atıyorsunuz, çalışmalarınızı taktir ve saygıyla izliyorum. Umarım hep kapanan kamping haberleri duymaya alışmış üzgün kulaklarımız yeni yörelerde açılan modern kamping haberleriyle, mutlulukla çınlar...

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=2067

Çok sevindirici bir haber...
Hayati bey, UKKF ye ve sizlere emekleriniz için çok teşekkürler, yeni güzel haberleri bekliyoruz...
Ayrıca en kısa zamanda buraya forumdaşlarla bir gezi hamlesi şahane olur...

Sayın Taiga Teşekkür ederim.Dileklerinize katılıyorum.Selam ve sevgiler.

Hayati Kaplan

Çok sevindirici haber. Darısı yenilerinin başına. Hayati Bey, bu konuda ki gayretlerinizden dolayı sizi ve ekibinizi, diğer emeği geçenleri tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun.

saygı değerli dostlarım bu hafta kaplan beyin federasyonuyla yaptığımız gezi super bir gezi oldu vede en çok arzuladığım ordaki arkadaşları tanımaktı vede tanıştığım bütün arkadaşlarada buradan saygılarımı sunuyorum vede onları kutluyorum çok güzel bir organize edilmiş bır gezi oldu tabiki yamur bizi engelemedi burdan ayrıca sayın başkanımızada saygılarımı sunuyorum.ve böyle etkinliklerin devamını getirmelerini arzu ediyorum.en son açılan koru kampik süper eksikler tamamlandıktan sonrada oralarda konaklamak güzel olacak herhalde.tabiki ayrıca poyraz gölü kenarı özdemir resturanta.da teşekkürlerimi iletirim bizlerle çok ilgilendiler taze balıklarıyla.ben tabiki buraları yeni gördüm siz eski karavancıların yorumlarını okuyorum sizler buraları hersene gezıyorsunuz bende biraz olsun duygularımı yansıtmak istemiştim saygılar sunuyorum sizlerinde arsında olmayı sizlerle tanışmayı razuluyorum.erdekten selamlar

Aşağıdaki fotoğraf Poyrazlar gölünde çekilmiştir.

ogksa%20(19).jpg

Koru Cafe Bar Sapanca'nın bir kamp alanını hizmete sokmuş olmasından mutlu oldum. Daha önce Sapanca kıyısında kamp alanı arayıp, derme çatma alanlarda kalmış biri olarak
düzenli bir tesisin açılmış olması sevindirici.
Bu vesile ile size bir anımı anlatayım, Haldun dostla birlikte çıktığımız Batı Karadeniz seyahatinde Sapanca'da da mola verdik. Dediğim gibi kamp alanı olmayan ama gölün kıyısında olan bir çay bahçesine geçen yıl kış sezonunda 25 TL vermek durumunda kaldık. Ne duş WC vardı ne doğru dürüst bir elektrik tesisatı, işletmecisi bayan öyle alışmış ki hiç umrunda değildi, isterseniz kalın modunda, neyse akşam şöyle gölün kenarında sakin bir balık ziyafeti çekelim diye düşündük. İncelediğimiz restaurantların büyük çoğunluğu bizi pek tatmin etmedi, şöyle göl kenarında sakin bir yemek yemek istiyorduk, bize göre salaş diyebileceğimiz ( ya da sade) bir restaurant bulup oturduk, adını hatırlamıyorum. İlk dublemizi içmiştik ki
garson ile yanımızdaki masanın konuşmasını duyduk, program ne zaman başlıyor diye. İçimden hadi canım dedim, burada da yoktur herhalde. Biraz sonra elinde mikrofon bir hanım kızmız dekolte kıyafetler içine kırmuzu güüüll demet demet diye ortaya çıktı. Kış sezonu olduğu için zaten az olan masa sayısı nedeni ile tabii ki bizim masayı da ziyaret etti ve hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz efendim hangi şarkıyı istersiniz dedi. Bir elimde çatal, balığın tadına varmak isterken içimden de saymaya başladım tabi :smiley:. Kalksan kalkılmaz bir durum. Yol kenarında olduğumuz için sahilde insanlar çoluk çocuk yürüyüş yapıyor, pavyondan bozma restaurantlara Sapanca halkının neden tepki gösterdiğini daha iyi anlıyorsunuz.
Böyle bi anı işte. Umarım hiç gitme fırsatı bulamadığım Koru Cafe Bar bu anlattığım ortamdan farklı, nezih bir ortamdır.
Saygıyla
Oğuz

Sn 58ayhan,
Yüklemiş olduğunuz fotoğraf Koru Cafe Bar kamp alanından mı, Poyrazlar gölünden mi , merak ettim.
Oğuz

Sevgili arkadaşlar

inşallah devamı da gelir, dilekleriniz kabul oldu. Bu hafta gölkent Belediye Başkanı Sayın Arif Ogan Beyle AKGÖL kenarında kamp yeri yapılabilecek yerlere beraberce bakmıştık.

Biraz önce telefon görüşmemizde Belediye Meclisinden de karar çıkarttığını göl kenarında kamping alanı yapacağını müjdeledi.

İnşallah seneye de orada bir kamping oluşturacagız.Selam ve sevgiler.

Hayati Kaplan

Mutlu bir haber daha, çabalarınız için teşekkürler Hayati bey. Ben de bugün, ofisinde Bodrum belediye başkanı Sn Mehmet Kocadon ile görüştüm, ya biz bu konuyu hiç düşünmedik üzerinde çalışalım dedi. Yanında başka meclis üyeleri de vardı. Size yönlendirdim. Onlar da olaya kış sezonunda esnafa canlılık gelir diye bakıyorlar olaya.
Oğuz

Ben de cok sevindim. Biraz kamp alani ozelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Hayati bey karavancılık adına yaptığınız bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim bir gün bir yerde yüz yüze görüşüp tanışmak elinizi sıkmak isterim kalın sağlıcakla.

Oğuz abi sizede çok teşekkürler yaptıklarınız ve yapacaklarınız için,inanıyorumki belde yetkililerinin çoğunun karavan ve karavancılıktan haberleri yoktur öyle zannediyorumki bir yolunu bulup yerel yönetimlerle görüşülebilinirse ve karavancılığın kendilerinede bir getirisi olacağı turizm açısından anlatılırsa çok yer bu konudada çalışma yapacaktır.

Sayın İnsel

Yeni açılan kamp sapanca nın içinde her türlü alışveriş imkanı var.Göl kenarında ki lokantalar,çay bahçeleri,gözlemeciler vs.imkanlar sunuyorlar.İstanbula ulaşım çok kolay tren

istasyonu yürüme mesafesinde.Göle mesafesi 100 m kadar.Reymond otelin karşısı.

Kamp alanı oldukça geniş ve agaçlık.Agaçlar çok yüksek,karavanların rahatça girebileceği gibidir.Elektrik dağılımı mevcut.Tuvaletler şimdilik yeterli.Yalnız birer alafranga tuvalet

konacak.Kapalı mekan var.Burada tek sıkıntı hafta sonu müzik var. Karavanlar için ayrıca branda dan 30 m bir yer yapılacak.

Bir takım aksaklıkların başlangıçta olması doğaldır.

24 saat yaz kış bekçisi var.Kışlama için karavan bırakılabilir.

kışlama için karavan bırakmak aylık 75 tl + elektrik

günlük konaklama 15 tl+ elektrik elektrik saatleri konulacak

Federasyon üyelerine % 30 tenzilat var.

Resimleri yukarıda vermiş olduğum link lerden görebilirsiniz. Aklıma gelenleri yazdım.Başka merak ettiğiniz hususlar varsa cevaplarım.

Akgöl de oluşacak kamp göle 0 olacak. Başkanla görüşmelerimiz devam edecek. Ayrıca bir avantajımız daha var. Başkanın da karavanı var . Tecrubesi az olmakla beraber

kamplar hakkında bilgisi var.

Selam ve sevgiler

Hayati Kaplan

Sayın drares,sayın aslanahmet,Sayın barcalona,Sayın yaybek

hepinize teşekkür ederim.Sevgiyle kalın

Hayati Kaplan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR