gelgezelim
YAŞIYORSAM VARIM....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
serkan hayırdır ya ne işserkan şen' Alıntı:Sağolasın Hakancım...

serkan hayırdır ya ne işserkan şen' Alıntı:Sağolasın Hakancım...
bu geçmiş olsun meselesiserkan şen' Alıntı:Sağolasın Hakancım...
selam mustafa abi izin kağıdı problem değil benim için izni alamayan düşünsün orasını ;D ;D ;Dgelgezelim' Alıntı:selam millet pazar günü için bakıyorum tam gaz program yapılıyor ha....
amma ince bir nokta var pazar günü sevgililer günü bakalım kimler izin kağıtlarını çıkartabilecek;
kimlerin karizması alçak sürünmeye geçecek hep beraber göreceğiz..ben zincirlerimi hazırladım kuzu yayladan geçiş yapmaya niyetleniyorum...(tabi bu arada bizim karizmada çizilmezse)
napalım dünyaya savaş açıcaz hanımla iyi geçinecez demi yapacak birşey yok ...
gelgezelim' Alıntı:bu geçmiş olsun meselesi
sinan54' Alıntı:serkan Allah analı babalı,amcalı ...vs. büyütsün. ayrıca serdara selamlar ve temennilerimi ilet
Oooo abi allah analı babalı büyütsün inşallahserkan şen' Alıntı:Bu arada az evel haber geldi yine AMCA olmuşum![]()
![]()
![]()
hakan5408' Alıntı:Oooo abi allah analı babalı büyütsün inşallahBu arada tayiptende yoğun bir gündem yaşıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hakan5408' Alıntı:Oooo abi allah analı babalı büyütsün inşallahBu arada tayiptende yoğun bir gündem yaşıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
serkan bu krizde giti bir altın daha allah analı babalı büyütsünserkan şen' Alıntı:Bu arada az evel haber geldi yine AMCA olmuşum![]()
![]()
![]()
gelgezelim' Alıntı:serkan bu krizde giti bir altın daha allah analı babalı büyütsün
oo serkan bey hayırlı uğurlu olsun allah ananlı babalı büyütsün..serkan şen' Alıntı:Bu arada az evel haber geldi yine AMCA olmuşum![]()
![]()
![]()
serkan abi sana hem geçmiş olsun diyorum hem gözün aydın abi . bu kadar yoğunlukta kendine iyi bak .serkan şen' Alıntı:Bu arada az evel haber geldi yine AMCA olmuşum![]()
![]()
![]()