Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,729

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bu gün herkesin işleri yoğun herhalde benim gibi fırsat buldukça bir şeyler yazıp kaçıyor.
gerçi geç oldu ama hayırlı günler bol kazançlar SAKARYA

sinan54' Alıntı:
bu gün herkesin işleri yoğun herhalde benim gibi fırsat buldukça bir şeyler yazıp kaçıyor.
gerçi geç oldu ama hayırlı günler bol kazançlar SAKARYA
Günaydın abi hayırlı işler..Bol kazançlar.

sizide hayırlı işler leyla hanım, bu pazar yine aktif olacaksıız herhalde.
hakandan aldığımız bilgilere göre bu haftada offroad'a doyacaksınız :D

müfiti almayın bu sefer yanınıza gelen isithbarata göre kızaklı dana da bu hafta sonuda ordaymış ;D ;D ;D ;D

şaka bir tarafa büyük tehlike atlatmış çok büyük gemiş olsun. hakanın yanına uğradığımda öğrendim. verilmiş sadakası varmış

Herkese selam....

Dün akşam işten erken çıkmak zorunda kaldım...Dedem diyalize girer hafta da üç gün,dün fenalaşmış bilinci gitmiş Adapazarı Devlet Hastanesine getirmişler acile..Bende apar yopar çıktım.Geç vakte kadar hastanedeydim,sonra müşade altına aldılar,kendine geldi, sabahta çıkardılar..

Hendek'e götürüp geri geldim.Anca pc başına geçtim.

serkan şen' Alıntı:
Herkese selam....

Dün akşam işten erken çıkmak zorunda kaldım...Dedem diyalize girer hafta da üç gün,dün fenalaşmış bilinci gitmiş Adapazarı Devlet Hastanesine getirmişler acile..Bende apar yopar çıktım.Geç vakte kadar hastanedeydim,sonra müşade altına aldılar,kendine geldi, sabahta çıkardılar..

Hendek'e götürüp geri geldim.Anca pc başına geçtim.

serkan çok büyük geçmiş olsun, inşallah dede iyidir şimidi. Allah acil şifalar vesin

Akşam muhabbetleri geri dönmüş oh ne güzel,Hakanın geldiği belli oluyor.

Müfit abi ye geçmiş olsun diyorum,allah beterinden saklasın...

Hakancım güveç fikri rededilir gibi değil...ama kesin bir şey diyemeyeceğim.Malum bebe yi bırakmak olmaz ,onunlada gelmek problem olur..bakalım kısmet ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,872
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Geri