Valla adaş sana fırsat vermezdimde bizim için sığır değil müfit abi önemliydi yıksaaaaaaaaaaBaran 54' Alıntı:ah orda olsaydım keşke adaşım 1-2 bıçak darbesiyle ben onun ayaklarını yerden keserdim ama bu sığır 2 ayaklımı 4 ayaklımı onu anlayamadım. ???
Hepimizin verilmiş sadakası varmış alllah beterinden saklasın abifix' Alıntı:iyleşeyimde kaldığımız yerden devam ederiz hakan. tatını kaçırma. hayat güzel. görüntüyü seyrettinmi ben olmasam berkecan gidiyormuş. kötü olurdu. ben atlatıtrım.kafada sağlammış yırttık.:=)
abi iyice merak ettim ya buyuk geçmiş olsun bu goruntu varmı varsa hakan adaş topik yapıştırda bide ben bakayım o danaya.fix' Alıntı:iyleşeyimde kaldığımız yerden devam ederiz hakan. tatını kaçırma. hayat güzel. görüntüyü seyrettinmi ben olmasam berkecan gidiyormuş. kötü olurdu. ben atlatıtrım.kafada sağlammış yırttık.:=)
kank bende var devamda benim oğlan yatmıyo annesi ben oğlan kapışıyoz yatırmak içinhakan5408' Alıntı:adaşım ordamısın soğuklar ne olucak yine bitti
biraz da yavaş da adaş sen absolıtı çekiyodun gezide şimdi yoksa benim gibi efesmihakan5408' Alıntı:adaşım ordamısın soğuklar ne olucak yine bitti
;D ;D ;D ;D ;DBaran 54' Alıntı:her keze iyi geceler. ;D ;D ;D ;D