Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 680,435

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

günaydın sakarya..günaydın arkadaşlar..hayirli isler..
geldik haftanin sonuna....

mdr' Alıntı:
günaydın sakarya..günaydın arkadaşlar..hayirli isler..
geldik haftanin sonuna....

Günsydın İsmail ağbi ve bütün dostlar hayırlı işler,hayırlı cumalar
ismail ağbi sen olmasan bu gün hal hatırda soran olmıyacaktı... gerçi bende de etmbellik ettim ya neyse ;D ;D

Tüm dostlara selam.İyi haftasonları dileği ile.İsmail bey topiğimden planlara bakmışsındır sanırım.

Teşekkür ederim Ahmet bey..okudum..

peki size email adresimi gönderdim..aldınız mı ?

Herkese iyi akşamlar yoğunluktan nete giremiyorum resmen en kısa zamanda bi etkinlikte görüşmek ümidiyle

Selam herkese. bune sessizlik yine :( yakında inşallah çakma offroadculuktan kurtululacam. bugün bir araç sahibi ile görüştüm. suzuki vitara 98 model 1,6 jlx 5 kapı. anlaştık araç şuanda bodrumdaymış. istanbula gelecek.araç bu degerli yorumlarınız benim için önemli...

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

Fatih merhaba,

kusura bakma heyecanla maç seyrediyordum..cevabım gecikti.. ;D ;D ;D

Ben Suzukilere sıcak bakarım.Bilinen kronik bir-iki kusuru hariç offroadda verilen parayı sonuna kadar hakeden bir araçtır.

Serkan ve Sinan suzuki kullandıkları için benden önce onlarında fikri önemli.
sanırım 5 KAPI almana sebep gezilerde ve kamplarda rahat eşya v.s alsın diyedir.Mutlaka suzukiden anlayan iyi bir ustaya göstermelisin.Bu konuda Murat bey(rescue) destek alabilirsin.Verdigin fotograflardan temiz bir araç oldugu gözüküyor.Ama tabii ki görmek başka incelemek başka..inşallah gönlünden geçen aracı alırsın..

Günaydın Sakarya

Günaydın Karamürsel

Günaydın yurdumun güzel şehirleri..kasabaları..

Hayırlı haftalar..hayırlı işler..yagmurlu bir gün....

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...

Fatih araba güzel görünüyor ama almadan mutlaka bir servise göstermende fayda var.Fotoğraflar yanıltıcı olabilir.Bunun dışında tabiki Suzuki ;D

Günaydın dostlar hayırlı işler

fatih hayırlısı olsun diyelim suziki bence doğru seçim helem adlığın araçta temizse tam keyif
anlayan bir ustaya göster sakın acele etme Allah gönlüne göre versin

Tünaydın herkese..
Verdiginiz öneriler ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.araç arazide kullanılmadı dedi sahibi. 138000 kmde iken motor yapılmış. şöförün dikkat etmemesinden kaynaklı dedi.Çarşamba günü araç İstanbula gelecek cumada nasip olursa biz görecegiz. inş. umdugum kadar temiz çıkar daha fazla ugraşmam araç aramak için...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR