Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 691,620

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

merhabalar ve günaydın arkadaşlar .bende sakaryalı olarak serbes muhabbet koşesine bayıldım cok iyi olmuş. ;D aklıma gelmışken kendimi tanıtayım adım hakan hakan arkadaşımla siteden tanışıyoruz zaten su an kocaeli gebze de ikamet ediyorum ve suzıkı vıtara jlx aracım var duzenlemiş oldugunuz etkinlige gelmek cok isterdim ama hakan arkadaşım haber ver mışti hatta sinan arkadaşımda mesaj atmış sağolsunlar ama hakan 5408 mahzeretimi biliyor bır rahatsızlık soz konusu o yuzden gelemıyorum. :'( ama gebze de değil dünyanın neresin de olursam olayım sakaryadan kopamam hep içimde yani bun dan sonraki gezilerde imkanlar dağilinde yanınızda olucağıma eminim. ;) :D
size şimdiden iyi eğlenceler benim yerimede köftelerden 2 porsiyon ama 2 yeyin. ;D ;D ;D

saygılarımla baran 54

hakan geçmiş olsun elimizden gelecek bir şey varsa yardıma hazırız. allahtan acil şifalar dilerim

Baran 54' Alıntı:
merhabalar ve günaydın arkadaşlar .bende sakaryalı olarak serbes muhabbet koşesine bayıldım cok iyi olmuş. ;D aklıma gelmışken kendimi tanıtayım adım hakan hakan arkadaşımla siteden tanışıyoruz zaten su an kocaeli gebze de ikamet ediyorum ve suzıkı vıtara jlx aracım var duzenlemiş oldugunuz etkinlige gelmek cok isterdim ama hakan arkadaşım haber ver mışti hatta sinan arkadaşımda mesaj atmış sağolsunlar ama hakan 5408 mahzeretimi biliyor bır rahatsızlık soz konusu o yuzden gelemıyorum. :'( ama gebze de değil dünyanın neresin de olursam olayım sakaryadan kopamam hep içimde yani bun dan sonraki gezilerde imkanlar dağilinde yanınızda olucağıma eminim. ;) :D
size şimdiden iyi eğlenceler benim yerimede köftelerden 2 porsiyon ama 2 yeyin. ;D ;D ;D

saygılarımla baran 54

Selam Hakan Rahatsızlık söz konusu demişsin geçmiş olsun,allah yardımcın olsun.Biz bir şimdilik bir adım atmaya çalışıyoruz inanıyorum ki bunun devamıda gelecek. Seninde aramızda olduğunu bilmek güzel.

sinan54' Alıntı:
hakan geçmiş olsun elimizden gelecek bir şey varsa yardıma hazırız. allahtan acil şifalar dilerim
hepimniz cok sağolun şu an herşey iyiye gidiyor iyi dilekleriniz için teşekkürler. ; :D

kocaelinde sakaryalı ve off road ile uğraşan çok kişi var. gerçi kocaeli de sanki birbirimizin mahallesi gibi mesafe çok yok

arkadaşlar sizlere birşey sorucam aranız da emlak işiyle uğraşan varmı yada tanıdığınız guvenılır bırılerı çunku orda babadan kalma 3 katlı bahçeli bir ev var onu satmayı düşünüyorumda .

hakan5408' Alıntı:
Aman iyi olsunlarda başka bişey istemiyoruz acil şifalar adaşım
teşekkürler ve sağol adaşım.
sinan54' Alıntı:
kocaelinde sakaryalı ve off road ile uğraşan çok kişi var. gerçi kocaeli de sanki birbirimizin mahallesi gibi mesafe çok yok
sinan gebze istanbula daha yakın izmitle bile arası nerdeyse 30 dakka.

hakan5408' Alıntı:
günaydın dündar aracı neyaptın ne durumda

Abi dün parçaları bıraktım gömlekler filan temizleniyordu en son,bugün de piston kolu gelecek 2 adet yavaş yavaş toplanmaya başladı..

Baran 54' Alıntı:
arkadaşlar sizlere birşey sorucam aranız da emlak işiyle uğraşan varmı yada tanıdığınız guvenılır bırılerı çunku orda babadan kalma 3 katlı bahçeli bir ev var onu satmayı düşünüyorumda .
Sana özelden mesaj attım Reklem olmasın diye açık yazamadım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR