Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,894
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Selam Hakan evet uğradık yoktun ama en azından yerini öğrenmiş olduk pazar günü etkinlik genel kabul görmüş gibi,etkinlikler bölümündede yayınlayacağım
tamam abi diğer arkadaşların katılımını bekliyoruz o zaman muhasebedeydim uğramışsın

Etiketler

bu gün yeni üye olan offroda54 var. büyük ihtimalle bizim bir ağbimizin oğlu. etkinliklerde yayınladığımız zaman çok kişiye ulaşacağımızı tahmin ediyorum

arkadaşlar cumartesi akşamı yeğenimin bilecik/bozüyük'te cemiyeti var eğer saatlice dönebilirsem mutlaka aranızda olacam.aynı zamanda bu olayı bu akşam kulüpte'de gündeme getirecem müsait olusanız bu akşam kulübe beklerim(kirtetepe cad.şal sokak.no:9 daira1 sakarya kumrunun üstü) buarada hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum,kulübümüz adına yarışan hendekli arkadaşlarımız murat öztürk ve osman kutlu ikilisi türkiye offroad şampiyonası s1 sınıfında türkiye şampiyonu oldu ve ödülleri 21 aralık akşamı düzenlenen şampiyonlar gecesinde federasyon başkanımız sayın mümtaz tahincioğlundan kendilerine takdim edildi.

koçbayı ( murat öztürk) ve osman kutlu ikilisini canı yürekten kutluyoruz. nice şampiyonluklara diyor, allah yollarını açık etsin

Sakarya gibi bu spora gönül vermiş bir kulüpten böyle güzel bir başarı duymak güzel
arkadaşları kutluyorum.SOSDER E yakışır

senerozkay' Alıntı:
arkadaşlar cumartesi akşamı yeğenimin bilecik/bozüyük'te cemiyeti var eğer saatlice dönebilirsem mutlaka aranızda olacam.aynı zamanda bu olayı bu akşam kulüpte'de gündeme getirecem müsait olusanız bu akşam kulübe beklerim(kirtetepe cad.şal sokak.no:9 daira1 sakarya kumrunun üstü) buarada hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum,kulübümüz adına yarışan hendekli arkadaşlarımız murat öztürk ve osman kutlu ikilisi türkiye offroad şampiyonası s1 sınıfında türkiye şampiyonu oldu ve ödülleri 21 aralık akşamı düzenlenen şampiyonlar gecesinde federasyon başkanımız sayın mümtaz tahincioğlundan kendilerine takdim edildi.

İkisinide tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Sosder Sakarya'yı Türkiyeye tanıtıyor,size de teşekkürler.

arkadaşlar istiyorum ama defenderi sattık şimti trasporte var orda size ayak uydurabilirmiyim birde gaza gelip arabayı paralamak var tabi.ama en azından sizlerle tanışabilmek için orda olacağım.selamlar

tanju benimde otomobilim var, hakanın oradabuluşup 4 çeker aracı olmayanlar, mevcut olan arkadaşların aracına binecekler. belkide yolculuık esnasında kaynaşmaya vesile olur.
saygılar

sinan abi sen babamla bi konuş istersen :D tam olarak söylesin sana ben faruk'un oğluyum (şişman)

tanıdım tolga senin babam sakaryada offroadla uğraşan eski kurtlardan, bu etkinliğe gelecekki bir kaynaşma olsun. sen babana selamımı söyle o beni kırmaz önemli bir işi yoksa gelir

inşallah ben babamla konuşucam sinan abininde dediği gibi bi işi yoksa gelir kesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri