Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,196
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
fatih biz o geziye çıkarken ailelerle, eş dostla helalleşip çıkalım artık kaç sene sonra geliriz bilmem ;D ;D ;D düşünsenize okan ( serkan jun.) askere gitmiş bizim, bizim velet evlenmiş, kız çeyiz hazırlıyor vaşş. ;D ;D
herşey olabilir. hayat süprizlerle doludur :D

Etiketler

serkan şen' Alıntı:
Ama bu söylediğim rota olmayacak bişey değil Cumartesi Sabah çıkıldığından Pazar akşamı dönülür Cumartesi akşamı nereye ulaşırsak orada kamp atarız.Süper olur..Geçişlerde asfalta indiğimizde yakıt ikmali yapabiliriz.Dört il sayısız yayla... ;)
abi benim açımdan sorun yok hertürlü gideriz.adam ne demiş. bişey biliyorki söylüyor. GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR :D

fatih81_81' Alıntı:
abi benim açımdan sorun yok hertürlü gideriz.adam ne demiş. bişey biliyorki söylüyor. GİDEMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR :D

ben varım bu maceraya, serkan bana araçta bir yer ayarla, inşallah bende ozamana kadar bir 4x4 alırım

Bu iş güzel olacak.....

1.......5.............10.............20.............30.............40...........50.............. ;D ;D ;D

(önemli uyarı:araç sayıları ... ile belirtilmiştir. ;D ;D ;D)

serkancım beni kafadan yaz kampta atarız arabada da yatarız yengen serdivanlı oraları ben gezdirmiş olurum

serkan şen' Alıntı:
Bak kafamda Süper bir Rota oluştu,hemde uzun soluklu:

Hendek'ten çıkarak Yeniyayla,Dirimdirim yaylası,Kındıra Yaylası,Turnalı Yaylası,Çiğdem Yaylası,Dikmen'e geçiş Dikmen Yaylası,oradan Kardüz Yaylası Gölyakaya gidiş,Güzeldere Şelaleleri,oaradan Pürenli Yaylası,Taşkesti tarafından iniş Dokurcun üzerinden Sülüklü göl,Dönüş Akyazı Acelle ve Sultanpınarı yaylaları,oradan Karagölü takiben Taraklı,Geyve,Pomukova,Ercovadan İnönü,Yuvacıktan Kartepe,Kuzu Yaylasından Soğucak Nasıl bir rota ama .....var mısınız Baharda karlar erimeye başlayınca... :D :D :D

Bu rotayı tersten denemiştik. (Düzce tarafından girip) Kardüz'den Dikmen'e geçişi bulamadık bir türlü lakin. Amaç da oydu aslında. Asfalta inip Akyazı'dan sonra döndük İstanbul'a.
Bu haftasonu Acelle'den başlayıp Geyve tarafına çıkmayı düşünüyorduk dolana dolana ama hava koşulları sebebiyle erteledik.

Özellikle bu hatta eksik kalan (görmediğim) Akyazı-Geyve arasını tepelerden uygun bir zamanda yapacağız. Denk getirebilirsek oralarda görüşmek güzel olur Sakarya tayfasıyla..

YEVGENI' Alıntı:
Bu rotayı tersten denemiştik. (Düzce tarafından girip) Kardüz'den Dikmen'e geçişi bulamadık bir türlü lakin. Amaç da oydu aslında. Asfalta inip Akyazı'dan sonra döndük İstanbul'a.
Bu haftasonu Acelle'den başlayıp Geyve tarafına çıkmayı düşünüyorduk dolana dolana ama hava koşulları sebebiyle erteledik.

Özellikle bu hatta eksik kalan (görmediğim) Akyazı-Geyve arasını tepelerden uygun bir zamanda yapacağız. Denk getirebilirsek oralarda görüşmek güzel olur Sakarya tayfasıyla..

bencede güzel olur. dostlar her yerde birbirlerini bulmalı :smiley:

YEVGENI' Alıntı:

yavuz buyur gel 31 ocak günü senide bekleriz.hem tanışmış oluruz.kardüzede plan yaparız.

ben o tarihte izmirde olurum ama gezi tertiplendiği zaman orada olurum çok önemli bir olay olmadıkdan sonra

O tarihte Adapazarı'ndayım ama araziye çıkmayacam muhtemel.
Başka bir gezide umarım birlikte turlarız..

YEVGENI' Alıntı:

Yavuz bende farklı zamanlarda bu güzergahı kısım kısım denedim,Dikmenden Kardüzü hiç denemedik oarayı bir bulusak müthiş olur...

Birazdan 25000lik haritalardan güzergahla ilgili bi çalışma yapacağım bakalım ne çıkacak.

Belki yakın bi zamanda değil ama Yaza doğru güzel bir rota olur kanaatindeyim...

salihy' Alıntı:
ben o tarihte izmirde olurum ama gezi tertiplendiği zaman orada olurum çok önemli bir olay olmadıkdan sonra

aralara bundan sonra km. giremez her zaman yerin gönlümüzde hazır. salihim sen rahat ol, şiddetle bekleriz :mad: ;D ;D

Kardüz-Dikmen geçişi için içinde ukte kalan muhtelif sayıda araç ile size katılabiliriz.
Bahar daha iyi olur zamanlama anlamında..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri