sinan54
Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına ....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
plavdan dönenin kaşığı kırılsınbe fatihim ;D
plavdan dönenin kaşığı kırılsınbe fatihim ;D
o zaman sogucaktan sonraki adresimiz kardüz yaylası olacak.ben zaten gelmenizi istiyorum. hele şu sogucagı bi keşfedelim. ondan sonra güzel bi organizasyon oluruz. tarih belirleriz.sinan54' Alıntı:boşuna link verip durma fatih oraları canlı canlı görmek istiyoruz ;D ;D ;D bilmem anlata bikdimmi ;D ;D
serkan şen' Alıntı:Fatih,Dikmen'den Kardüz yaylasına geçişi biliyormusun biliyorsan süper
abi şenlik alanı var kardüzün zirvesinde.onun ilersinde bi yol var dikmene gidiyor.onu biliyorum ama ben dikmene hiç gitmedim sadece kardüzden gördüm.gökhana sordum o gitmiş buluruz abi.hiç problem degil.gezi öncesi keşif yapmaya giderim ben.serkan şen' Alıntı:Fatih,Dikmen'den Kardüz yaylasına geçişi biliyormusun biliyorsan süper
hattaaa kaşık elinde patlasınsinan54' Alıntı:plavdan dönenin kaşığı kırılsınbe fatihim ;D
yok abi o kadar degil yaa ikindiye varırız :sinan54' Alıntı:serkan bu mevsimde tam macera olur öyle bir rota fatihlerin oraya varamadan akşammı olur ertesi sabah mı bilmem
abii yavaşşşşş. gaz bitti oralarda istasyonda yoktur .işin şakası bi yana düşünce güzel. şu sogucakda bi kaynaşalım.günü orada belirleriz.seninde dedigin gibi karlar erimeye başlayınca olabilir.yinede ben size yol durumunu falan bilgi veririm.kar orda tipi şeklinde yagdıgı için.kısmi yerlerde 2 metreye kadar ulaşabiliyor.serkan şen' Alıntı:Bak kafamda Süper bir Rota oluştu,hemde uzun soluklu:
Hendek'ten çıkarak Yeniyayla,Dirimdirim yaylası,Kındıra Yaylası,Turnalı Yaylası,Çiğdem Yaylası,Dikmen'e geçiş Dikmen Yaylası,oradan Kardüz Yaylası Gölyakaya gidiş,Güzeldere Şelaleleri,oaradan Pürenli Yaylası,Taşkesti tarafından iniş Dokurcun üzerinden Sülüklü göl,Dönüş Akyazı Acelle ve Sultanpınarı yaylaları,oradan Karagölü takiben Taraklı,Geyve,Pomukova,Ercovadan İnönü,Yuvacıktan Kartepe,Kuzu Yaylasından Soğucak Nasıl bir rota ama .....var mısınız Baharda karlar erimeye başlayınca...