Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,608
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Sakaryanın güzel insanları,

Günaydın Karamürsel..yurdumun güzel şehirleri..kasabaları......günaydınnn..

Hayırlı sabahlar..hayırlı işler..serin ve rüzgarlı bir çarşamba gününe merhaba......

Etiketler

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...

Dışarısı serin serin esiyor ama binaların içi hala yandın yeri gibi!

Biz de bişeyden memnun olmuyoruz ha!!! ;D

Serkancıgım..insanoglu böyledir..sıcak olur..çok sıcak..

soguk olur..üşüyoruz...

yagmur yagar..ooo çok yagdı..

kurak olur ..yagmur duasına çıkarız.. ;D ;D

mdr' Alıntı:
Serkancıgım..insanoglu böyledir..sıcak olur..çok sıcak..

soguk olur..üşüyoruz...

yagmur yagar..ooo çok yagdı..

kurak olur ..yagmur duasına çıkarız.. ;D ;D

Aynen dediğin gibi abi...

Klimalar da cabası...klimasız olmuyor, açıyorsun çarpıyor...kapatıyorsun yakıyor...

Böyle sürüp gidiyor... ;D ;D ;D

selamlar ve iyi geceler sn.ismail bey kusura bakmayın yeni net e kavuştum. Adapazarı konusunda haklısınız.ama işler oldukca yoğundu.neredeyse iki öğünü birleştiriyorduk.sadece geldiğimiz gün orman parka uğradık o kadar şimdide Antalya ve çivarındayım.tekbaşıma 47 derecede hamam ihavuz ve sauna fotoğrafları çekiyorum.günde yaklaşık 100 km yol.izin müsade vs sonra da iş.Allah sevdiklerimi bu mevsimde buralara uğratmasın.çehennemi düşünemiyorum bile.hal böyle.yeniden aracınıza kavuşma sevinciniz daim ve katlanarak daha keyifli olmasını dilerim.selamlar ve muhabetler sizlerin olsun..ben uyumaya kacıyorum sabah güneşle beraber mesaiye devam.

serkan şen' Alıntı:
Fatih elinde yüksek tavana asmak için makaralı indirilebilir avizelerden var mı?
Serkan abi yüksek tavan için ayarlanabilir avize var elimde.Gel bi çayımı iç hem modellere bakmış olursun.bak bugün geldin geldin yarın gelirsen 1 ay çay söylemem ;D :D ;D :D

fatih81_81' Alıntı:
Serkan abi yüksek tavan için ayarlanabilir avize var elimde.Gel bi çayımı iç hem modellere bakmış olursun.bak bugün geldin geldin yarın gelirsen 1 ay çay söylemem ;D :D ;D :D

İşlerimi ayarlar ayarlamaz gelmeye çalışacağım, adresi tam olarak verebilir misin...aksilik olmaz sa öğleden sonra oradayım...

serkan şen' Alıntı:
İşlerimi ayarlar ayarlamaz gelmeye çalışacağım, adresi tam olarak verebilir misin...aksilik olmaz sa öğleden sonra oradayım...
salko camii tam karşısında. trafik ışıklarının dibinde ganyan bayii yanı. yenicamiden patates haline giderken ilk ışıklarda sola bak (Turgut Avize) görürsün abi. bekliyorum... tel biliyosundur ama yinede yazayım cep : 0532 360 44 38 iş : 0264 2818196

fatih81_81' Alıntı:
salko camii tam karşısında. trafik ışıklarının dibinde ganyan bayii yanı. yenicamiden patates haline giderken ilk ışıklarda sola bak (Turgut Avize) görürsün abi. bekliyorum... tel biliyosundur ama yinede yazayım cep : 0532 360 44 38 iş : 0264 2818196

Tamamdır, görüşmek üzere...

Günaydın Arkadaşlar.

Hayırlı işler..Bol kazançlar.. HAYIRLI RAMAZANLAR........HAYIRLI CUMALAR......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri