Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,631

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

:smiley:

hava.jpg

Sakaryalı arkadaşlar...ne sıcagından bahsediyorsunuz siz.... burası mis gibi püfür püfür esiyor.. ;D ;D ;D ;D ;D

gelin buraya..burada çalışalım hep beraber.. :D :D :D.

Teşekkür ederim Ahmet bey..sizi Ercovada gözlerimiz çok aradı..güzeldi de ama.. ;D

seyyah54' Alıntı:
Günaydın tüm gezenbilir ailesine.İsmail bey resimler için teşekkürler.

;D ;D ;D ;D ;D

Oglum 1 yıldır binmekten bıkmış..tatile giderken bıraktı..Sinan beyin de sevdigi benim ilk göz agrım. VX80 ile geleyim hepinizi alayım o zaman....

Fatihcigim canın sagolsun..yeter ki sen iste..

Belki biliyorsundur...ben Suzukikeri gerçekten severim.Şahit-Serkan,Sinan dır..O DA BİR JAPON..... :D

mdr' Alıntı:
Fatihcigim canın sagolsun..yeter ki sen iste..

Belki biliyorsundur...ben Suzukikeri gerçekten severim.Şahit-Serkan,Sinan dır..O DA BİR JAPON..... :D
Suzuki aracıma tam aşık olmak üzereydim :D nazarlık taktık sanayide nadasa bıraktım onu yıllık izine çıktı ;D fatihncap (euro ncap sakarya şubesi) çarpışma testinden başarıyla geçti saglamlıgını bana kanıtladı :smiley: yolcu güvenliği 5 yıldız.

İsmail bey elde olmayan sağlık sorunları nedeniyle orada olamadım..Ferhatla İstanbulda tesadüfen görüştük.Kampı anlattı.İyi bir kamp ve eğlence olmuş.Gerçi resimlerde söylüyordu.Orada olamadığım için çok üzüldüm.Nasip diyeyim.

Bu hafta o kadar çabuk geçti ki anlayamadım.

İşi özledim desem, hiç te özlemedim; yoğunluktan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım her halde...

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar; işleinizde başarılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri