Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,690
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Haldun abi...başka ne yapayım... ;D ;D ;D

Topik uyuyor...

uyanması için arada bir bu tip yazı yazacaksın ki..tepkiler sonucu hareketlenecek..iyi taktiktir...bilirsin... ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Haldun abicim,

Boluya geliyorsun degil mi ?

Canavar son haliyle nasıl oldu merak ediyorum.... ??? ???

Herkese selam Ankara dayım.Yolda mahsur kaldım.Yoğun dolu yağışından dolayı yollar kapancı 15 cm buz oldu.Dört çeker çıktım Konya yolu nu inanamadım böyle bir şeye resmen grayderle yol açtılar...Telefonla foto çektim ama şimdi atma imkanım yok....şimdelik hoşçakalın.selamlar....

Serkancıgım..şimdi haberleri seyrediyorum...oooooo ne ya..

sanki kış ayındaki kar gibi doludan bembeyaz her taraf....alt geçit tamamen su-dolu ile kaplanmış...

geçmiş olsun Ankaralılara..

serkan şen' Alıntı:
Herkese selam Ankara dayım.Yolda mahsur kaldım.Yoğun dolu yağışından dolayı yollar kapancı 15 cm buz oldu.Dört çeker çıktım Konya yolu nu inanamadım böyle bir şeye resmen grayderle yol açtılar...Telefonla foto çektim ama şimdi atma imkanım yok....şimdelik hoşçakalın.selamlar....
yahu biz ne güne buradayız serkan bey.insan bi alo demezmi.
pusuya yatmış macera bekliyoruz.şehir içindede 4x4 ün zevkini yaşamak lazım dimi ;)

Günaydın Arkadaşlar.

Hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar..

Gününüz aydın keyfiniz gıcır olsun.. ;D

selam arkadaşlar.bir ara uzaklaştık.anlaşılan ,asayış berkemal.hayrlı işler ve cumalar.

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...
Hamdi Abi sağolasın olumsuz bir durum olsa ilk seni arayacağımı bilmeni isterim.
Şu Ankara bir acayip saati saatine uymuyor...dışarıda güneşli mi güneşli güzel bir hava var şimdi.
Selamlar,saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri