Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,698
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Güzel bir etkinlik;katılmak lazım,kaçırmamak lazım......

Herkese iyi eğlenceler....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76399.new

Etiketler

Günaydın Arkadaşlar,

bugün herkes çok meşgul galiba..kimsecikler yok. ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Güzel bir etkinlik;katılmak lazım,kaçırmamak lazım......

Herkese iyi eğlenceler....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76399.new

Sagol hocam, buradaki imkanı olan tüm dostları bekliyoruz. Sonucta aynı yolların yolcusu aynı hayatın insanlarıyız.

İzinde olmam sebebiyle bugün sanayideydim.

Malum Ankara yolları arabaya bakmak lazım.

Sağolsun Hakan herzaman ki gibi sabırla arabanın eksiğini gediğini takip etti yaptırdı.

Uzun zamandır görmediğim,Zeki, Bircan, Müfit Abi ,Sinan Abi, Şişman Abi Ferruh Abi,Cehennemci Abiler .....

Velhasıl herkezi görme imkanım oldu....

Hemen hemen herkes Gezenbilir festivalinin hazırlığında ....

Bu büyük organizasyonda bayağı keyif alacağız gibi....

Şimdilik bana müsade en kısa zaman da tekrar görüşmek üzere selamlar....

Serkan,Hakan günaydın..ne haber..napıyorsunuz...
hiç ses seda yok...
Çadır yeri geçen seneki aynı yer olsun....yine su içine masa da atarız..... :D :D :D ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
hiç ses seda yok...
Çadır yeri geçen seneki aynı yer olsun....yine su içine masa da atarız..... :D :D :D ;D ;D ;D

Ben geç geleceğim ama dün kü muhabbet aynısıydı.Zeki ve Bircan Erken gitmeyi planlıyorlar..
Aynı yerde olacağız diye kanuşuluyor.

İyi o zaman...

alanı buna göre geniş açsınlar ki..bizlerin çadırları da yerleşebilsin.Ben sanırım cumartesi sabah erkenden gelecegim..

mdr' Alıntı:
İyi o zaman...

alanı buna göre geniş açsınlar ki..bizlerin çadırları da yerleşebilsin.Ben sanırım cumartesi sabah erkenden gelecegim..

Ben muhtemelen Cumartesi gece olacağım.Bir çadırlık yer kalır herhalde ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
hiç ses seda yok...
Teşekkürler ismail abi sende iyisindir inşallah evet çadırları aynıyere kurmayı planlıyoruz cuma geceden gidecek arkadaşlar yerleri ayarlamaya çalışacaklar..

Görüşmek dileğiyle.

Günaydın Sakarya,

Günaydın Karamürsel,

Hayırlı cumalar..hayırlı işler...

haftanın son işgününde puslu bir hava var... :D :D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri