Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 682,781

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Arkadaşlar..

Hayırlı işler...

sisli..yagmurlu..soguk sayılan bir Nisan sabahından...merhaba..

Torbadan günaydın ve hayırlı işler.....

millet yığılmadan bir selam verelim dedim dostlara

serkan şen' Alıntı:
Abi torbadan ne zaman çıkacaksın ;D
Bu arada arabaya gözüm alıştı hiç tampon takma istersen ;D ;D ;D

2 mayısta müracatlar bitiyor ondan sonra işlerin yoğunluğunun azalmasını bekleiyoruz......

uzunca bir zaman tampon takmıyacam ... ;D ;D ;D ;D ;D

Günaydın Sakarya ve Karamürsel..

Günaydın Arkadaşlar.....

Sinancıgım nerelerdesin.. :D :D en kısa zamanda senin küheylanı araziye çıkartalım.. :D

Sünaydın dostlar hayırlı işler ve hayırlı sabahlar

mdr' Alıntı:
Günaydın Sakarya ve Karamürsel..

Günaydın Arkadaşlar.....

Sinancıgım nerelerdesin.. :D :D en kısa zamanda senin küheylanı araziye çıkartalım.. :D

geçen pazar kulhorzumlaran gitmiştim bir büyümüğümüze misafirliğe çamuru görünce dayanamadım ismail ağbi bir baktım çamura girmişizi ve batmışız ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ah be ismail ağbi ağaç fidesi dikmeye gittik çok çamurlu olduğu için dikmedik gezelim dedik orda biraz gezdik çamura buladım buda yetmedi bizim murat zafere verdim sonra aracı test etsin diye test için gidilen yerden 4 çeker traktör yardımı ile çıktık... meğer çamur çok gevşek ve gizli arklar varmış benim karakeçi anında kayboldu traktör sürücüsüün bile aklı almadı siz buraya nasıl geldiniz diye....... ;D ;D

neyse dostlar görüşmek üzere vatandaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı her şey gönlünüzce olsun gel 3 mayıs geeeeel ...... ;) ;D ;D

sinan54' Alıntı:
neyse dostlar görüşmek üzere vatandaşlar yavaş yavaş gelmeye başladı her şey gönlünüzce olsun gel 3 mayıs geeeeel ...... ;) ;D ;D
hayırdır sinan bey 3 mayısta nevar ? yoksa torba ozamanmı doluyor :D :D :D
bu arada aracı nezaman çıkardın ne zaman batırdın.yattığı günlerin acısınımı çıkarıyorsun ;D
allah'cc başka kaza bela göstermesin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR