Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 682,796
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ferah' Alıntı:
mrb arkadaşlar.Bu siteye yeni üye oldum.benim küçük bir arabam var.citroen C3 dizel ilk çalıştırdığımda beyaz duman atıyor ısınınca kesiyor.Servise götürdüm birşeyler yaptılar kesildi.2 ay sonra yeniden başladı yolda sağolsun şöför arkadaşlar uyarıyor.İzmitte oturuyorum. Sakarya tarafında bir yer dediler sanayide ben fazla bilmediğim için tereddüt ettim .Eyer bildiğiniz iyi bir citroen servisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.Tşkler.

Sayın Ferah hanım Hakan Doğrucan Arkadaşımızla irtibata geçerseniz size yardımcı olur,kendisinin iş yeri Modern Sanayidedir.
Bu arada aramıza hoş geldiniz selamlar...

Etiketler

serkan bey tşk ederim.Bugün gene arabayı daha önce gittiğim servise götürdüm orda yapmadı sonra gene yaptı.Millet ikaz edip duruyor.Anlayamadılar .ben hakan beye nasıl ulaşabilrim .Motor yanacak diye korkuyorum...şimdiden tşkler

ferah' Alıntı:
mrb arkadaşlar.Bu siteye yeni üye oldum.benim küçük bir arabam var.citroen C3 dizel ilk çalıştırdığımda beyaz duman atıyor ısınınca kesiyor.Servise götürdüm birşeyler yaptılar kesildi.2 ay sonra yeniden başladı yolda sağolsun şöför arkadaşlar uyarıyor.İzmitte oturuyorum. Sakarya tarafında bir yer dediler sanayide ben fazla bilmediğim için tereddüt ettim .Eyer bildiğiniz iyi bir citroen servisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.Tşkler.
selam. bende geçen hafta aynı dertten muzdarip oldum.ilk çalıştırdığımda beyaz duman atıyordu sinek ilaçlaması gibi diyebilirim.
sonra arazide biraz zorladım ve teklemeyede başladı.usulce yola girdim dönüşte hiç gitmez oldu.
biz conta giti yorumu yaptık.fakat ustaya çektiğimde sorunun beyine giden kablonun yaptığını gördük.
umarım sizinkide böyle ufak bir arızadır. bu arada modern sanayi sakaryada.

ferah' Alıntı:
serkan bey ben izmitte oturuyorum modern sanayi sakaryadamı?

Modern Sanayi Adapazarı Dörtyol girişinde İzmit'e 30 km size uzak sayılmaz.
Hakan Arkadaşımızın telefonu:0 537 876 06 63 herzaman çekinmeden arayabilirsiniz.Sanayide size mutlaka yardımcı olacaktır.Ben ayrıca sizin mesajınızdan sonra kendisi ile görüştüm sizden haber bekliyor.Selamlar...

ferah' Alıntı:
serkan bey tşk ederim.Bugün gene arabayı daha önce gittiğim servise götürdüm orda yapmadı sonra gene yaptı.Millet ikaz edip duruyor.Anlayamadılar .ben hakan beye nasıl ulaşabilrim .Motor yanacak diye korkuyorum...şimdiden tşkler
Eğer aracınız dizel ise turboya yağ çekiyor olabilir benim başıma geldi önceleri beyaz dumanla başladı daha sonra beyaz duman her yeri sarınca turboyu değiştirdim.

Serkan bey tlf aldım .muhakkak arayacağım.İlgilenen tüm arkadaşlara tşkler.Selamlar.

Bugün Sakaryada arkadaşlarla idik.

Yarışları seyrettik.. ;) ;) fotolar biradan...

Günaydın Sakarya...

Günaydın Karamürsel..

Günaydın ülkemin güzel şehirler..kasabaları...

Gününüz aydın işleriniz başarılı keyfiniz daim olsun..

Sakarya offroad yarışları fotoları aşagıdadır..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72043.new;topicseen#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR