Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,866

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Hoş geldin Serkan..

Ankaranın soguk ayaz havasını da getirdin gibi.. ;D ;D

mdr' Alıntı:
Hoş geldin Serkan..

Ankaranın soguk ayaz havasını da getirdin gibi.. ;D ;D

Abi inan Ankara havası acayip...
Cuma gittim bulutlu,cumartesi güneş açtı Gölbaşında kısa kollu dolaşanlar vardı.Pazar sağanak yağmur,pazartesi sabah bir baktık kar yağıyor ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Abi ıslatmak için biraz bekleyeceğiz... :D

Biliyorsun yeni bir düzen kurma çabasındayım,düzenimi kurayım hemen kutlayacağız.....

serkan abi biz ıslatalım sonra kurarız düzeni acelemiz yok sanırım :smiley:

serkan şen' Alıntı:
ıslatmak için acelemiz yok ;D ;D ;D
araziye çıkmak için bahane çok ;D ;D ;D

O zaman serkan abi hafta sonu ile ilgili planlarını bekliyoruz. koca 1 hafta var önünde ama zorlu olsun etaplar bence ;D ;D

sinanuzun54' Alıntı:
O zaman serkan abi hafta sonu ile ilgili planlarını bekliyoruz. koca 1 hafta var önünde ama zorlu olsun etaplar bence ;D ;D
Üzülerek söylüyorum ki ben epey bir süre araziye çıkmayacağım.Malum Cuma günleri Ankara ya gidiyorum.Ama szin yapacağınız her türlü etkinliğe tam destek.... ;)

eyvallah serkan abi, ama programı yapacak kim var başka. o zaman buradan sesleneyim bari hafta sonu yapılacak programı kim koordine etmek ister.. diyelim bakalım.

sinanuzun54' Alıntı:
eyvallah serkan abi, ama programı yapacak kim var başka. o zaman buradan sesleneyim bari hafta sonu yapılacak programı kim koordine etmek ister.. diyelim bakalım.

Epey kar yağacak bı yere gitmek pek kolay olmaz ama sogucak denenebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri