Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,856
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Arkadaşlar.....

Hayırlı hafta sonlar,Hayırlı cumalar..

Etiketler

Hayrlı sabahlar ve cumalar. kapalı gıcık, bir ist sabahından ,sizlere.

Günaydın Hayırlı Sabahlar Hayırlı İşler Haırlı Cumalar

İsmail buralardayız da biraz yoğunlık var ama az da olsa takipteyim

Sn.Sinan bey, abi şu VİTARA (santana) konusunda, linkte size atfen bir görüş ve bilgi bekler gibi oldum.,galiba o topik e uğramadınız.yardım ve öneri bekliyorum.iy çalışmalar.selamlar,İst.dan mehmet.

Haberimiz için yeni bir konu açtım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70429.new#new

hayrlı sabahlar ve iyi çalışmalar yada tatilde ise niz iyi tattiller.

SABAH gazetesi CUMARTESİ ekinde neredeyse tam bir sayfa Sakarya grubunun düzenledigi Offroad gezisine ayırmış...

Kara panter de 4 sütuna manşet..olmuş...meşhur olduk yaw.. ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

P1020513.jpg

sakaryanın havasını şöylebi teneffüz edip ankaraya döndüm.gelirkende yağmuru getirdim.birazdanda tura çıkan arkadaşlara katılacam.tabii aracımla ;)

Hadi bakalım Hamdi bey..aracın da bu arada tekrar hayırlı olsun...akşama foto ve videoları bekleriz.. ;D

mdr' Alıntı:
Hadi bakalım Hamdi bey..aracın da bu arada tekrar hayırlı olsun...akşama foto ve videoları bekleriz.. ;D
ismail bey 19,30 civarı eve girdim.sabahtan beri araç sürersem birde ilk defa böylesi zor şartları olan of road turu yaparsan beyin
zonk,zonk eder azbişey yatayım dedim,malum gece mesaisi var uyku gelmedi. girdim suyun altına 1 saat anca kendime geldim.
dillere destan ofroad yaptık.(batan jeep'leri bırak 4x4 traktörler bile battı)yarın anca yükleyebilirim videoları.

Günaydın Sakarya...

Günaydın Arkadaşlar...

Günaydın Ülkemin güzel şehirleri...

Güzel bir haftaya başladık bakalım..Hayırlı işler...bol kazançlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR