Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,818

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar,
sanırım bu yazılanlardan sonra bir program gözükmüyor.

o zaman bizlere katılmak isteyenlerle bir program yapıyoruz,Sinancıgım arabada seni co pilot olarak yanıma bekliyorum bilesin..yalnız gelecegim.

Hamdi kardeşim ben Adaya gelirim.sabah 08.30 sa sanayide Hakanın dükkanının orada olurum.Gelen arkadaşlaral oradan yola çıkarız.

Dündar mutlaka beklerim sizleri de..

Diger arkadaşlara da buradan çagrı yapıyorum.Tam fırsatı...eger aracım yok diyen varsa..ben yancı olarak alaırım.

Karapürçekten Gökçetepeye çıkalım o zaman..ben bilmiyorum orasını.. ;D

bir kişi mangal alsın..bende yok.

tlf.0533 740 9993

Sn.ahali birşeyler oluyor galiba akşama kadar bakalım daha neler olacak.kolay gelsini

mdr' Alıntı:
Arkadaşlar,
sanırım bu yazılanlardan sonra bir program gözükmüyor.

o zaman bizlere katılmak isteyenlerle bir program yapıyoruz,Sinancıgım arabada seni co pilot olarak yanıma bekliyorum bilesin..yalnız gelecegim.

Hamdi kardeşim ben Adaya gelirim.sabah 08.30 sa sanayide Hakanın dükkanının orada olurum.Gelen arkadaşlaral oradan yola çıkarız.

Dündar mutlaka beklerim sizleri de..

Diger arkadaşlara da buradan çagrı yapıyorum.Tam fırsatı...eger aracım yok diyen varsa..ben yancı olarak alaırım.

Karapürçekten Gökçetepeye çıkalım o zaman..ben bilmiyorum orasını.. ;D

bir kişi mangal alsın..bende yok.

tlf.0533 740 9993

İşte buya !!!!! İsmail Abi sen de olmasan... ;)

Evet Arkadaşlar;Buluşma yeri Dörtyol modern sanayi Hakan'ın dükkanı saat 8:30
Gidilecek yer Göktepe...Hamdi Abinin muhiti ;D

Arkadaşlar yarın sabah saat 08:30 da beklerim çayım kahvem var ..

Adres : Dörtyol modern sanayii inönü bulvarı No:56 (iş bankası caddesi) UZMAN 4X4

Sabah görüşmek üzere

Tel: 0537 876 06 63

Ses ver Sakarya kaçırma bu programı ;)
Şimdi orada kar vardır,çamur vardır; oyoyoyoyoyoyoyyyyyyyyyyyyyy aman da aman ;D ;D ;D
mangal vardır,sucuk vardır...... ;D ;D ;D

Tamam Sinancıgım..

Dündar senden haber yok..neredesin..geliyor musunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

safkanlaşan arazi aracınla bekliyom seni.. evet-hayır de.

mdr' Alıntı:
Tamam Sinancıgım..

Dündar senden haber yok..neredesin..geliyor musunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

safkanlaşan arazi aracınla bekliyom seni.. evet-hayır de.

Şu an belli değil abi haber veririm ben kesinleşince

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR