Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,798

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Sakarya,

Günaydın Yalova

Günaydın ülkemin güzel kentleri...Hayırlı işler..bol kazançlar..

Günaydın freegraf

Geldik haftanın sonuna.......ne olacak bakalım..

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...
Yağmurlu fakat ılık bir Sakarya sabahı ;)
İsmail Abi ben yarın 6:45 'te Ankara'ya gidiyorum. :(
Mahrumiyet başlamıştır benim için artık,bir sürede olsa fotoğraflarla avunacağız artık...

Günaydın tekrar dan ve günaydın ismail bey.Abi siz birşeyler yapma niyetindesiniz ama ekip bir türlü hizaya giremedi.sizleri uzaktan izliyorum.kolay gelsin bakalım yol nereye çıkar.

Sinancıgım,

ben her yere her arkadaşla,her şartta giderim bilirsin...

sonucu bekliyorum.

1-Sakarya grubu olarak Hakan ..diger arkadaşlar haber verirse ( Zeki,İsmail,Bircan,Dayı,Ahmet Ünlü,Dündar,Salim bey, ve bizim gezilerimize katılmayı isteyip de katılamayan arkadaşlarımız ) buna göre program yapılır.Cumartesi-pazar meselesine karar verilir.

2-Hiç kimse gelmezse..Misafirimiz Hamdi beyle ben bir etkinlik düzenleyip bize katılmak isteyen olursa ona göre program yaparız.Bu da kesin cumartesi olmak zorunda..Akşam saat 17-18 e kadar 1.şık olmazsa 2.şık devreye girmeli...

hayırlı günler,hayırlı cumalar sakarya.
bende bu akşam 8 gibi çıkacam yola.serkanla illeri değiştirecez sanırım.
organize işine gelince ben sadece kararınızı bekliyorum.illede cmt.olacak diye bişey yok.canınız sağolsun.her çıkacak sonuca saygım vardır.
tabii bu karar bugün çıkmalı,meclisi toplayalım lütfen. ;)

Herkese selamlar iyi çalışmalar..

İsmail abi şimdilik bir program gözükmüyor olursada bikaç gün önceden haberdar ederim sizleri.

Siz Handi abiyle bir program yapın bence sizlere katılmak isterdim ama malum iş güç şimdiden iyi eğleceler dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR