Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,601

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Arkadaşlar....

Hayırlı sabahlar..hayırlı işler.....

gününüz aydın olsun..

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...
İsmail Abi maşallah en geç sen bırakıyorsun,en erken sen açıyorsun dükkanı... ;D

serkan şen' Alıntı:
Tepkimize kulak verip gezimize ait topicin ismini orjinal haline getiren Sedat(yol) beye teşekkür ederiz.

Günaydın Serkancıgım,

" yaptıgın yada yapmaya çalıştıgın bir şeyi seviyorsan eger zaman duruyor o an"

kitap gibi oldu yaw ;D ;D

Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Kazançlar

bize yardımcı olan sedat beye çok teşekkür ederim...

sokrat gandiya' Alıntı:
Şu konuyu anlayamadım birileeri bir zahmet anlatsa bana yahu ::smiley:

Haldun Abi gece nete bir bakayım diyorum,İsmail Abi orada biraz sohbet muhabbet sonra iyi geceler dileyip ayrılıyoruz.Sabah işe gelince bakıyorum İsmail Abi yine orada bu İsmail Abi hiç uyumaz mı diye düşünüyorum.Sorduğun buysa mevzuumuz bu... ;D

Haldun abi..

Hani acelle-sultanpınarı yaylalarına düzenlenen büyük etkinlik vardı ya..senin de katıldıgın.O haftadan sonra yine aynı yere gidildi.
Topik açtım.Başlıgı da "Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi " idi.Büyük harfle yazılmıştı.
Hiçkimsenin haberi olmadan başlık "acelle ve sultanpınarı yaylaları" diye degişmiş..Tepki gösterdik tabii. ki.Reha bey önce ilgilendi.çözemedi.Sedat bey sagolsun konuya el attı.
nedenleri,niçinleriyle açıklama yaptı.başlık da düzeldi.

serkan şen' Alıntı:
Haldun Abi gece nete bir bakayım diyorum,İsmail Abi orada biraz sohbet muhabbet sonra iyi geceler dileyip ayrılıyoruz.Sabah işe gelince bakıyorum İsmail Abi yine orada bu İsmail Abi hiç uyumaz mı diye düşünüyorum.Sorduğun buysa mevzuumuz bu... ;D

Serkancıgım latife etmişsin. ;D ;D

Düzenli bir hayatım var.Her sabah erken kalkarım.06.30 gibi.Mutlaka kahvaltımı yapıp işe erken giderim.
3 ögün yemegimi mutlaka yerim.akşam en geç 08.00 de evimde olmaya çalışırım.
Evcimen biriyim yani.Mutlaka en geç 23.30-24.00 de yatmaya çalışırım.günde 5-6 saat uyku bizlere yetiyor... :D :D :D :D
Bu düzenli hayata tabii ki eşimin inanlımaz katkısı var.. ;D :D

mdr' Alıntı:
Haldun abi..

Hani acelle-sultanpınarı yaylalarına düzenlenen büyük etkinlik vardı ya..senin de katıldıgın.O haftadan sonra yine aynı yere gidildi.
Topik açtım.Başlıgı da "Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi " idi.Büyük harfle yazılmıştı.
Hiçkimsenin haberi olmadan başlık "acelle ve sultanpınarı yaylaları" diye degişmiş..Tepki gösterdik tabii. ki.Reha bey önce ilgilendi.çözemedi.Sedat bey sagolsun konuya el attı.
nedenleri,niçinleriyle açıklama yaptı.başlık da düzeldi.
;)Şimdi konuyu anladım. tepkinizi gösterebildiğiniz için sizlere, konuya olumlu yaklaşarak sorunu çözen Reha Bey ve moderatörlerimize teşekkürler.

Günaydın Bircan hanım...

nerelerdesin hiç sesin solugun çıkmıyor...yogun mu çalışma yoksa...

Leyla hanım günaydın...
bir merhaba deyip çıkma hemen..
bak çay söylüyorum ha..yanında da kaşarlı sıcacık simit ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR