Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,129
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın Sakarya

Günaydın Karamürsel

Günaydın ülkemin güzel şehirler...

Hayırlı sabahlar..hayırlı işler.

Etiketler

Dündar da bizlere benzemeye başladı..

bak geçen hafta etkinlik yapmadık diye...kartepede kayak yapmış. ;D ;D ;D ;D

Günaydın Dostlar Hayırlı İşler ve Hayırlı Kazançlar

son yapılan gezinin başlığının neden değiştirildiğini hala açıklanmadığı için ve açıklanana kadar gezenbilir sitesine artık giriş yapmayacağım sevigili dostlar heberiniz olsun....

Sinan bey,
ben ilk farkettigim gün Reha beye durumu ögrenmek için mesaj geçtim.,

cevap bekliyorum..bekleyelim derim..

Sakarya grubu olarak faal,aktif geniş bir grubuz.Bir hata yaptıgımızı .böyle bir duruma uygun görülecek hata yapmadıgımızı düşünüyorum.

Bunu yapanı da az çok tahmin ediyorum.Ama insanları töhmet altında bırakmamak için beklemeyi yegliyorum..

biraz sabırr...

mdr' Alıntı:
Sinan bey,
ben ilk farkettigim gün Reha beye durumu ögrenmek için mesaj geçtim.,

cevap bekliyorum..bekleyelim derim..

Sakarya grubu olarak faal,aktif geniş bir grubuz.Bir hata yaptıgımızı .böyle bir duruma uygun görülecek hata yapmadıgımızı düşünüyorum.

Bunu yapanı da az çok tahmin ediyorum.Ama insanları töhmet altında bırakmamak için beklemeyi yegliyorum..

biraz sabırr...

İsmail Abi ile birlikte sonucu bekleyeceğiz. :(

Alıştırdınız beni de artık :smiley:
İsmail abi baktım kimseden ses yok yaylaya gidemedim kar yagmis Ben de Kartepe'de aldım soluğu :smiley:

Yalnız bizim başımıza gelmemiş demekki..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68753.new%3Btopicseen#new

hayrlı sabahlar sn.ada halkı ve bu alana giren her kişi.pazar günü memleketinizdeydim.kimseye de ulaşmak için gün pazar kimi yaylada kimi ovada o yüzden selamsız sabahsız bir yolculuk oldu.selam ve saygılar sağlıklar diliyorum.

Sakaryalı doga sever arkadaşlara selam.
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.

platon' Alıntı:
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.

Dörtyol Modern Sanayide RESCUETEAM Murat Karahan'ı görmeni tavsiye ederim.Hertürlü teknik bilgiyi kendisinden alabilirsin...saygılar...

platon' Alıntı:

Ben de devremülklerin hemen arkasında oturuyorum ancak karavanlar hakkında bilgim ve tanıdığım yok hoşgeliyorsunuz diyebilrim bir tek :=)

sinan54' Alıntı:
Günaydın Dostlar Hayırlı İşler ve Hayırlı Kazançlar

son yapılan gezinin başlığının neden değiştirildiğini hala açıklanmadığı için ve açıklanana kadar gezenbilir sitesine artık giriş yapmayacağım sevigili dostlar heberiniz olsun....
hayırlı akşamlar sakaryalı dostlarım.
sinan bey belkide bunu yapanın amacıda bu olabilir.
bizimde iki topic silinmiş.ikisinide ben açmıştım.
ben kararlıyım üyeliğim kapanana kadar üstüne gidecem.
başka paylaşım sitelerimi yok sanki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri