mdr' Alıntı:Sinan bey,
ben ilk farkettigim gün Reha beye durumu ögrenmek için mesaj geçtim.,
cevap bekliyorum..bekleyelim derim..
Sakarya grubu olarak faal,aktif geniş bir grubuz.Bir hata yaptıgımızı .böyle bir duruma uygun görülecek hata yapmadıgımızı düşünüyorum.
Bunu yapanı da az çok tahmin ediyorum.Ama insanları töhmet altında bırakmamak için beklemeyi yegliyorum..
biraz sabırr...
platon' Alıntı:Sakaryalı doga sever arkadaşlara selam.
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.
mdr' Alıntı:Yalnız bizim başımıza gelmemiş demekki..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68753.new%3Btopicseen#new
platon' Alıntı:Sakaryalı doga sever arkadaşlara selam.
21-22 Şubatta kuzuluk devremülklerinde kalıp ,bu 2 gün içinde Sakarya civarından ilk çekme karavanımı almak niyetindeyim.İlk ziyaret edeceğim firma da Saly karavan olacak.Daha sonra ise civarda ki üreticileri veya varsa 2. el araştırması yapacagım.Bu konuda baglantıları olup bana ışık tutabilecek forumdaşlarımızın desteğini bekliyorum.Kolay geldin.
hayırlı akşamlar sakaryalı dostlarım.sinan54' Alıntı:Günaydın Dostlar Hayırlı İşler ve Hayırlı Kazançlar
son yapılan gezinin başlığının neden değiştirildiğini hala açıklanmadığı için ve açıklanana kadar gezenbilir sitesine artık giriş yapmayacağım sevigili dostlar heberiniz olsun....