Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,684
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

http://www.akyazihaber.com/akyazi-haber-40-off-roadci-akyazida-yaylalara-cikti-2291-1.html

Etiketler

Günaydın Arkadaşlar...

Hayırlı Sabahlar Hayırlı İşler bol kazançlar... Günaydın Sinan bey....

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Sinan Abi dün yanına uğrayamadım,Hendek oradan İzmit Akşam beşi geçiyordu tekrar Hendek e döndüm.

ismail ağbi çok şükür bir şey yok murat zafer arkadaşım ilgileniyor gerçi biliyorsun ağbi sakaryada bu konularda da yardımlaşma hat safhada çok şükür şemsi usta, rescueteam murat hepsine çok teşekkürler

Buna çok sevindim Sinancım..

Neden Sakarya dersen off road aktivitesi nufusuna göre en yüksek il bence..aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma had safhada... :smiley: ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Uf5m2cKu0IU&feature=player_embedded# ben bu makinayı isterim dayıııııııııı:smiley:

Günaydın Tolga..

Bircan hanım..bu aracın şoför koltugunda düşünyorum kendimi.. :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D

Karayollarına kar açma hizmeti vermekten...boyumca çamur kaplı hendeklerden geçmeye..plajlarda dizboyu kumlarda fink atmayı..boyumca denzilerden ırmaklardan geçmeyi..

offfffffffffffffffffffffffffff düşünemiyorum.....Acaba kaç yapıyordur bu asfaltta abla ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D

Sultanpınarı offroad etkinliğinin gerçekleşmesinde emek zaman ve enerji harcayan,uzman4x4 Hakan Doğrucan'a da ayrıca teşekkür ederiz.Onun emekleri asla unutulmamalı.Toplanma yeri olarak iş yerini açması ,gelen misafirlere çay kahve ikramı yapması da güzel bir jestti.

Günaydın Arkadaşlar....

Hayırlı sabahlar...bol kazançlar..

soguuuk ççook soguk..şu an bile -4 derece burada..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR