Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,439
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

mdr' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar...Hayırlı sabahlar..hayırlı cumalar....

buzz gibi -3 derece bir hava var...ama kar yok...burada ;D

Günaydınn...;

Yinede günaydın hayırlı işler demeden olmuyor ismal bey...

Etiketler

Dündardan son durumları bugün alırız inşallah..
tahminim yukarlarda Sultanpınarında 70-80 cm den az kar yoktur... Dündarla Serkan bey önden gidip yol açarlar bize..

mdr' Alıntı:
tahminim yukarlarda Sultanpınarında 70-80 cm den az kar yoktur... Dündarla Serkan bey önden gidip yol açarlar bize..
;D ;D ;D serkan prensip sahibidir 45 cmden sonra gitmek istemez:smiley: ;D ;D ;D

hoop serkan ankarada mulakatta arkadaşlar arkadşı anıp kulaklarını çınlatmayın dikkati dağılmasın...

Serkana mülakkat başarılar..inşallah başarılı geçer de ....Sultanpınarında bunu kutlarız.. :D

ismail ağbi bu gezinin benim için güzel bir tafarı daha çıktı listeye bakınca offroad ve kamp olayını bize aşılayan ve sosder kulübünü kurduğumuz arkadaşlarında gelmesi harika oldu kimisinle uzun zamandır görüşemiyorduk bu gezi bir bahane oldu

Çok iyi..bizler de böyle degerli insanlarla off roada gönül vermiş kişilerle tanışırız..Malum daha ögrenecek çoook şeyler var..

Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.İnan her etkinlik bizler için yeni bir başlangış gibi..her zerresinden zevk almak lazım..

Bazıları var hani..iki kelime yardım etti diye.(Oda süpheli ya )." bizden bilgiler aldı..sömürdü bizi " derler..

mdr' Alıntı:
Çok iyi..bizler de böyle degerli insanlarla off roada gönül vermiş kişilerle tanışırız..Malum daha ögrenecek çoook şeyler var..

Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.İnan her etkinlik bizler için yeni bir başlangış gibi..her zerresinden zevk almak lazım..

Bazıları var hani..iki kelime yardım etti diye.(Oda süpheli ya )." bizden bilgiler aldı..sömürdü bizi " derler..

bu konu hakkında ismail ağbi senle bir dertleşecez artık konu neise yüz yüze geldiğimizde görüşmek üzere.. pazar günü ateş başında üzümlü kek ile beraber inşallah

mdr' Alıntı:

Haberler akşama ancak ormancılar şimdi oralardadır inince haber vereceğim cumartesi ben bi gitmeyi düşünüyorum zaten baktınız haber alamıyorsunuz benden gelin kurtarın.. :=)

dundaralp' Alıntı:
Haberler akşama ancak ormancılar şimdi oralardadır inince haber vereceğim cumartesi ben bi gitmeyi düşünüyorum zaten baktınız haber alamıyorsunuz benden gelin kurtarın.. :=)
Kardeşim işlerimi toparlıya bilirsem beraber gidelim haberleşiriz..

İşlerim dolayısıyla muhabbetten uzak kalıyorum.Ankara dan 23.00 civarı döndüm,yarında İzmit'e gideceğim.İnşallah Pazar sabahı da Sultanpınarı'na ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

SON KONULAR

Geri