Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,939

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ismail ağbi şimdi vx ile gelecenmi, tüp taktırmadan gelmem diyordun forayıda teslim ettin planın ne ? nasipse yüz yüze muhabbet etmek çok istiyorum

Sinan bey,

LPG taktırabilirsem Toyota ile gelecegim. MT lastik de aynı anda takılacak. Toplamda 1-2 günlük iş.

Eger bunları yapamazsam...Şirket aracı reno ile gelirim..Sizler beni takıldıgım yerde çekrsiniz olmaz mı ;D ;D ;D

Dag gibi Suziler bekliyor yanımda dimi ama.. :D :D

ismail hiç sorun değil yapılacak gezide benim aracımda her zaman yerin var.. hem ne marka , model araca binmek istersende ayarlarız ;)

Çok teşekkürler Sinan bey... ;D

Ferozayı satmama sebep olan Aracım..

1998 Toyota Land Cruiser VX80 4500 cc 24 Valf 215 HP Otomatik ön,Orta,Arka diferansiyel kilitli, full.

DSCF1165.jpg

DSCF1193.jpg

Toyota topiginde bu tabirle ilgili güzel bir söz var Dayı...

"ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ" ;D ;D ;D

Ama ben düşünmek zorundayım.

ilk yapılacaklar..
-İyi bir arazi lastigi
-LPG kiti (ama 24 valf ile uyum saglayan iyi bir marka )
-metal ön tampon-yükseltme...

Bu bana en az 1 yıl kazandırır.. :D

Bir LAND CRUİSER 'cinin hayalleri... ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62860.new;topicseen#new

vay canım sakaryam vay herkeze bu saatte biraz geç oldu ama selam topık hareketlenmiş geziler araba değiştirenler var bu çok güzel ;) :D :D :D
1- hakan adaşım yeni yerin hayırlı uğurlu olsun bol kzançlar adaya gelınce uğrarım iğşallah ;) :D ;D
2-ismail abi aracın hayırlı olsun titanik gibi bir gemi almışsın kazasız belasız kullanman dileği ile ;) :D
3- kurban bayramı yaklaşıyor diye benim işler biraz yoğun ama erkova da sizlerin yanında olucam işallah ;) :D
4-sakaryama tatlı uykular bu saatte kalın sağlıcakla

Günaydın Arkadaşlar..

Günaydınn Sakarya..

Günaydın Karamürsel..

Günaydın Baran bey..

Hayırlı işler bol kazançlar..

Hayırlı Cumalar..

Günaydın Serkan,Günaydın İsmail Bey yeni aracınızın fotolarını gördüm çok güzel gerçekten inşallah lastik ve lpg işini de halledersiniz ve yıllarca keyifle binersiniz tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR