Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,855
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

son_kral_54' Alıntı:
Ya tam kenara parayı atacakken.birden aklıma bebenin yurt ve dersane ödeneği geldi.unutmuşum.
küçüğü çanta büyüğüde takım elbise isteyince sigara paramı zor ayırdım. yarında ufak yollu bi of road yapacaktımya.
artık sabah birinden ödünç isterim :D ;D ;D

ya tamam tamam ağlama hamdi ağbi kıyamam tek krş istemiyouz ;D

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
fotoya gelince.
sanki yıllar önce (çocukluk dönemi) ayrılmak zorunda kalmışlar.
dünya küçük misali yolları kesişmiş. ilk etapta iki düşmanın düello edeceği anda.(biri tırssada) :D
birbirlerini tanırlar ve ayrılıkla geçen yıllara inat sarmaş,dolaş sevinirler. ;D

sanki banada o hissi yaşattı ne yalan söyleyim ;D ;D ;D ;D

aslında bende mesai yapmak istedim hafta sonu.
fazla eleman alındığı için mesai az oluyor. bizim hafta sonu mesaisi %300
önceleri askeri ücret kadar mesai alırdık.
yani o dereninde suyu kesildi :(

son_kral_54' Alıntı:
aslında bende mesai yapmak istedim hafta sonu.
fazla eleman alındığı için mesai az oluyor. bizim hafta sonu mesaisi %300
önceleri askeri ücret kadar mesai alırdık.
yani o dereninde suyu kesildi :(

Rabbim başka yerden bir kapı açar hayırlı, hem zaten aldıklarına say ;D ;D

hamdi hoca hand eder .galiba gölbaşi civarları dezdiğinizz yerler .ne diyelimgüzel gezmeler. paylaşim için teşekürler.

hamd ederi yanlişlıkla hand demişim gavurca el.el markası gibi arapcada bizdede aynı anladınız işte iyi pazarlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR