Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,847

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D

bu arada zeki ile ilgili fotoğraflar geçti elime yorumlarınıza açık ve bu fotoğraflar için zeki kardeşimizden bir açıklama bekliyoruz

rthj.jpg

sfr.jpg

zeki.jpg

sinan54' Alıntı:
2011 Martta yeni toplu sözleşme var bu günden itibaren bütün dostlardan maaşa zam alabilmemiz için dua bekliyoruz ;D ;D ;D
Tabiki duamızı eksik etmeyiz.
maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak :D

evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D

O fotoğrafı açıklayabilirim.
Zeki önce Kartepe Canavarına davet yaptı,sonra da birlikte Vals yaptılar. :D :DAralarında hiç birşey yok ben şahidim. ;D ;DMagazin basınıda çıkan birlikteler :eek: haberleri yalan ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
Tabiki duamızı eksik etmeyiz.
maaş demişken bugün avans yatmıştı gideyimde çekeyim bari.birkısmını kenara atayım.lazım olacak :D
biraz para ayır abi coo pilota ödenek lazım ;D ;D

sinan54' Alıntı:
evet avansdan bir kenara ayır sana lazım olmazsa bir dosta lazım olur ;D mesala ilk harfi sinan ;D
sinan abi dilin sürçtü galiba baş harfi fatih olması lazımdı ;D :D ;D :D

fatih81_81' Alıntı:
Eveett bodromuz tam olsun :D :D

yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini

korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D

dms spor' Alıntı:
sinan bu arkadaşlardan kaçtane var ;) gerekirse mali kalkındırma fonu kuralım ;D ;D ;D
çoktane olsa gerek :D :D

sinan54' Alıntı:
yok sürçtmedi ama şöyle diyelim baş harfleri sinan, fatih diyelim ;D ;D ;D ;D daha varsa eklesin kendini

korkarım bir daha kimse kenara para atacam veya attım demiyecek ;D ;D
ödenegin büyük kısmını ben isterim sen arabanı aldın abi.şu çakma offroadcu kimliginden çıkayım biran önce ;D :D :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR