Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,194

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

son_kral_54' Alıntı:
Fatih bakma sen ismail beyin yokum dediğine.tedbiri elden bırakmayalım.hani bi söz var.
gidişim suskundu ama dönüşüm muhteşem olacak.
hazırlıksız yakalan mayalım sonra. :eek:
merak etme sen abi gaza sağlam bas yeter :D ben çalışmalara şu dakika itibari ile başladım ;)

fatih81_81' Alıntı:
patron fazla sesimizi çıkarmayalım bence yoksa etrafımızda kimse kalmayacak.rakip bulmak güçleşecek :D
ben uzun yıllar top oynadım.sahaya çıkınca 10 ,15 dakika sonra arkadaşla sesli sesli konuşurduk.
yok la rakipte iş yokmuş bunlara enaz 3 atarız vs vs.bizi dinleyen rakip moralmen çökerdi.taktiğe devam.
neyse ben gideyim biraz erzak ve yakıt parası kazanayım.görüşürüz.
herkez kendine iyi baksın.

son_kral_54' Alıntı:
ben uzun yıllar top oynadım.sahaya çıkınca 10 ,15 dakika sonra arkadaşla sesli sesli konuşurduk.
yok la rakipte iş yokmuş bunlara enaz 3 atarız vs vs.bizi dinleyen rakip moralmen çökerdi.taktiğe devam.
neyse ben gideyim biraz erzak ve yakıt parası kazanayım.görüşürüz.
herkez kendine iyi baksın.
güzel taktik moralmen çöküntüye ugratmak ;) erzak paralarını unutma abi ;) kolay gelsin sana.16:00 dada ben gideceğim işe.

bak benim dostlarıma şimdiden koz paylaşmaya başlamışlar. eee ertık ercovada paylaşırsınız kozlarınızı ;) aman yavaş olun çamur gelecek kafamıza :smiley: ;D ;D

yok ben organizasyonun içine sızacam, hamdi ve ismail çekeşmesi için gereken gaz verme durumlarına girecem ;D ;D ;D

ramazandan önce gerçekleştirdiğimiz ercova gezisinden bir kaç kare fotoğraf

klm.jpg

resimler bukadarmı sinanbeyy. o neki çamurcuktanmı geçmişsin ne.bardaklamı taşıdınız o suyu :D :D :D
bu kareler bizi tırstırmaz.boşyere uğraşma ;D ;D ;D

Günaydın Sakarya..

Günaydın Karamürsel..

Günaydın Arkadaşlar..

Hayırlı sabahlar,Hayırlı işler,Bol kazançlar..

Günaydın Sakarya, Günaydın Karamürsel, İsmail Bey

son_kral_54' Alıntı:
resimler bukadarmı sinanbeyy. o neki çamurcuktanmı geçmişsin ne.bardaklamı taşıdınız o suyu :D :D :D
bu kareler bizi tırstırmaz.boşyere uğraşma ;D ;D ;D

Hmadi bey reklam kokan havalar değildi aracımın şehir kokan kokusunu silmek, standart yükseklik ve bitmiş at lastikler ile ne yapabilir dedik :D
yoksa haddime mi size kafa tutmak, hava yapmak,reklam yapmak tövbe tövbe ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR