Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,757

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Benden de herkese selam......anca pc başına geçtim,koşturmaca.......
Bakıyorum muhabbet yerinde allah arttırsın ;)

selam serkan ne zaman bu tarafa gelecen, hala belli değilmi? yüksek mevkideki dostlarımımı devreye sokalım ;D ;D nedersin hıı ;D

sinan54' Alıntı:
takipte olmana sevindim, ama genede mesajlaşalım ;) bu arada sakarayaya ne zaman gelecen nasipse
bana kalsa her hafta sonu gelmek isterim.tabi başta işim, herhafta sonu 2 günlük iznim olmuyor vardiyalı olduğu için 3 haftada bir geliyor 2 günlük izin.birde maddiyat tabii.elde avuçta ne varsa aracın bakımına ve motoruna yatırdım. kurbana kadar gün veremem.lakin biraz uçuğum heran orada olabilirimde. ;D

yav hamdi ağbi biz bu arazi aracı almakla ya hata ettik yada acele ettik baksana alde vauçta ne varsa aracın borçlarına gidiyor ;D

yok yok iyi ettik be bir tarafımız hep eksik kalıyordu ;)

sinan54' Alıntı:
yav hamdi ağbi biz bu arazi aracı almakla ya hata ettik yada acele ettik baksana alde vauçta ne varsa aracın borçlarına gidiyor ;D

acele ettiniz abi :D :D :D bak ben alıyormuyum derdim tasam yok :D ;D :D ;D

sinan54' Alıntı:

Yok arkadaşlar ben bu aracı alırken hesaplı aldım zira masraflarını hesaplayıp verdiğim parayı satarken alabilirmiyim diye hesabını yaptım.sadece hedef sapması ben motora 1 yada1,5 ayırmıştım,blok patlattı 2700 e çıktı.bide beklemediğim zaman diliminde olması.bu masrafı birkaç ay sonra yaparım diyordum.
şimdi siz düşünün of road organizasyonlarında nal toplarsınız.hep arkamdan bakmak zorunda kalacaksınız. :D
sizlerin yüzünü şimdiden görür gibiyim :D ;D

;D ;D ;D ;D

Hamdi bey çok güldüm..yutacagımıztozları düşünüyorumda :D :D

son_kral_54' Alıntı:
Yok arkadaşlar ben bu aracı alırken hesaplı aldım zira masraflarını hesaplayıp verdiğim parayı satarken alabilirmiyim diye hesabını yaptım.sadece hedef sapması ben motora 1 yada1,5 ayırmıştım,blok patlattı 2700 e çıktı.bide beklemediğim zaman diliminde olması.bu masrafı birkaç ay sonra yaparım diyordum.
şimdi siz düşünün of road organizasyonlarında nal toplarsınız.hep arkamdan bakmak zorunda kalacaksınız. :D
sizlerin yüzünü şimdiden görür gibiyim :D ;D
:D :D :D :D :D

mdr' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Hamdi bey çok güldüm..yutacagımıztozları düşünüyorumda :D :D
toz yutmayacağına emin olabilirsiniz ismal bey,zira yağmur ve çamur olacak ;)
fatih kardeş bana iyi bir co pilot lazım.sigorta yok,maaş yok,sadece erzak var ne dersin? 8)

son_kral_54' Alıntı:
toz yutmayacağına emin olabilirsiniz ismal bey,zira yağmur ve çamur olacak ;)
fatih kardeş bana iyi bir co pilot lazım.sigorta yok,maaş yok,sadece erzak var ne dersin? 8)
itina ile olunur :D :D toz yutmaktansa karın tokluğuna coo pilotlukluk daha mantıklı :D

Bana müsade ;D ;D ;D

ben hiçbir etkinlikte yokum artık..

şampiyon baştan belli..

Bu yaştan sonra toz yutmam..agır gelir... :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR