Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,718

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Çok teşekkürler Hamdi bey..

Bu arada Beraat KANDİLİNİZ mübarek olsun arkadaşlar..

Günaydınn Sakaryaaa

Günaydın Arkadaşlarr

Hayırlı işler...bol kazançlar..

Herkese günaydın hayırlı işler....Hafta sonu İstanbuldan gelen arkadaşlarla Dikmen yaylasında kamp olacak beni arayabilirsiniz...

yaz yazzzzz arazi varsa bende varım hatta tanıtımdakı testereyıde ben getiricem bu arada zekı atv yı getırıcenmı

Abi romork lazım nasıl getireyim atv yi
???

DSC_0037.jpg

abicim artık bende kamyonet var gel görüşelim naklıyeyı az tutarızzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın hayırlı işler....Hafta sonu İstanbuldan gelen arkadaşlarla Dikmen yaylasında kamp olacak beni arayabilirsiniz...
hı,hı banada uyabilir bu.serkanbey tlf.yazarsan arayabilirim sizi.bu dikmen karapürçek tarafındakimi?

Günaydınnn Sakarya..

Günaydın Arkadaşlarr.

Hayırlı işleeerrrrrr bol kazançlar...

Aman sıcaklara tikkattt.. ;D ;D ;D

Gününüz güzel moraliniz yerinde olsun...

Bu hafta yıllık iznimden 4-5 gün Ayvalık taraflarına kaçacagım.Kemiklere güneş iyi gelirmiş.Doktor söyledi... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Onun için hafta sonu etkinliginize katılamayacagım.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR